София Вергара: Латино жените сме свръхсексуални

Колумбийското бижу продължава да блести

Без червило се чувствам гола

Хората говорят за гърдите ми, много любима тема са те. И ако искате да знаете – гърдите ми са напълно естествени. Винаги съм имала внушителен бюст. Изглеждам по този начин от 13-годишна.

В Лос Анджелис е пълна лудница. Жените изглеждат еднакво. Има някаква мания всички да си приличат. Всички си правят скулите като Мадона. Кого си мислят, че заблуждават. Интервенциите не ги правят млади. В крайна сметка заприличват на изроди

Пищната и прекрасна София Вергара е колумбийска актриса, ТВ водеща и модел с успешна кариера в САЩ. Накои хора се шегуват, че тя е най-качествената и желана експортна стока на Колубмия след (а защо не и преди) кокаина. Тя има великолепно тяло и е глобално разпознаваема с щедрия си бюст, за който твърди, че е напълно естествено дар на латино гените є. Вергара получава първа слава с участието си като водеща на две ТВ шоу програми на латино гиганта Univision в края на 90-те години на XX век. Нейната ТВ кариера отваря пътя є към северноамериканската аудитория и тя получава роля през 2003 г. във филма Chasing Papi. След това участва в редица англоезични филма – два от които на Тайлър Пери, Meet the Browns (2008) и Madea Goes to Jail (2009). Продължава кариерата си със заглавия като “Смърфовете” (2011), “Новогодишна нощ” (2011), “Весели крачета 2” (2011) и “The Three Stooges”(2012). Вергара участва в хитовия сериал на ABC – Модерно семейство (Modern Family). За играта си тя е номинирана за две награди “Златен глобус”, две “Еми” статуетки и три приза Screen Actors Guild Award за най-добра комедийна актриса. Тази роля, тялото и секси акцентът на Вергара я правят световен секс-символ и желана актриса.

- София, кога и как решихте, че искате да станете актриса?

- Никога не съм искала да ставам актриса. Като малка исках да стана зъболекар. Но ето, че човек никога не знае какво ще му предложи съдбата. Изобщо не съм си планирала живота така. Но просто се случи. Все пак е вярно, че винаги дори на подсъзнателно ниво съм била привлечена от идеята да забавлявам хората, да бъда пред публика, независимо каква. Още като дете си спечелих репутацията на клоуна на класа в Католическото училище, което посещавах. Но дори за миг не съм се замисляла, че ще мога да си изкарвам прехраната от това.

- Как стигнахте до ролята в изключително успешния сериал “Модерно семейство”, който окончателно Ви превърна в голяма звезда?

- Винаги ще съм благодарна на късмета, агентите си и подреждането на обстоятелствата, които ми позволиха да получа тази възможност. Не съм вярвала, че ще имам шанса да изиграя толкова перфектна роля като тази в “Модерно семейство”. Тази телевизионна поредица промени кариерата ми. И сега тв продуцентите се оглеждат за повече латино изпълнителки.

- Променят ли се шоубизнес правилата за латино актрисите?

- Да. Има повече роли за тях. Но от друга страна стереотипите си остават. Но аз не се страхувам от културните стереотипи. Много от тях са в съзвучие с реалността и са по-скоро изразители на фактите. Не са измислица.

- Какви са тези стереотипи? Какво отличава латино жените?

- Латино женито по принцип се чувстват по-комфортно в телата си и по-лесно и свободно изразяват своята сексуалност. Не е лъжа, че ние латино жените сме свръхсексуално. Не се страхуваме да покажем повече плът, да си поиграем с въображението на мъжете, да предизвикаме и провокираме публиката. Ние сме сякаш по на “Ти” с телесното, с древната си земна и животинска природа.

- Какви други културни различия откривате между Северна и Южна Америка?

- Специално в Латинска Америка от жените се очаква да бъдат пищни, атрактивни и сладострастни. Няма нужда да си слаб, за да си привлекателен. Извивките, плътта и мекотата на правилните места могат да превърнат женското тяло в най-желания обект на планетата. В любовта също действаме различно. Ако една латино жена се влюби в несигурен мъж, това е рецепта за катастрофа. Истински кошмар. Ние обичаме уверени мъже. Това важи и за жените. Уверените хора по принцип имат излъчване, което се предава на околните и ги прави привлекателни. Всеки иска да е до тях, с тях около тях и като тях. И още една важна разлика. Латино мъжете танцуват. Американските мъже не танцуват. Това си е голяма разлика и не може да се пренебрегне толкова лесно.

- Как една колумбийка като Вас се чувства в Холивуд?

- В Лос Анджелис е пълна лудница. Жените изглеждат еднакво. Има някаква мания всички да си приличат. Всички си правят скулите като Мадона. Кого си мислят, че заблуждават. Интервенциите не ги правят млади. В крайна сметка заприличват на изроди. Аз стоя далече от тази култура. Хората говорят за гърдите ми, много любима тема са гърдите ми. И ако искате да знаете – те са напълно естествени. Винаги съм имала внушителен бюст. Изглеждам по този начин от 13-годишна. В професионален план имах малко проблеми с пренастройването, но се справих. Аз съм естествена блондинка, но русата коса не пасваше с акцента и пищните ми форми. На прослушванията за роли се чудеха къде да ме сложат, каква роля ще е за мен. В Холивуд си мислят, че всяка латино жена трябва да прилича на Салма Хайек. Русите коси не се вписват в тяхната представа за гореща дама от Мексико или Южна Америка. Пълно невежество, ако питате мен. И така аз реших, че ще е по-добре за кариерата ми ако си боядисам косата.

- Какви професионални предизвикателства търсите сега?

- Все още ми липсва главна знакова роля в голям игрален филм. Наистина си мечтая за подобна възможност. Но не се оплаквам. Аз съм безстрашна. Дори когато ми се случват ужасни неща, аз просто продължавам напред.

- Без какво не можете?

- Без богата и хубавата храна. Обсебена съм от качественото хапване, което също е типично за хората от латинския свят. Обожавам и бижутата – пръстени, обеци, гривни, колиета, всякакви украшения. А без червило се чувствам гола.

- Какво мислите за медийните материали и класации, които Ви описват като секс-символ и поставят акцент върху тялото Ви?

- Би било неблагодарно от моя страна ако съм недоволна или критична към подобно нещо. Да ме възприемат за секси и атрактивна е прекрасно. Външният вид ми отвори много врати в живота.

Коментари

Задължително поле