София Лорен се завръща отново на екран (ВИДЕО)

86-годишната София Лорен се завръща на големия екран в емоционалната драма на Нетфликс „The Life Ahead“. След 10-годишна пауза тя отново отправя поглед към киното.

Филмът е режисиран от нейния син Едоардо Понти. В него София играе оцеляла от Холокоста еврейка на име Мадам Роза, която помага за отглеждането на деца на проститутки.

Кино звездата сподели трейлъра на новия филм и зарадва своите почитатели по цял свят. Той разкрива как героинята на София неохотно се съгласява да прибре 12-годишно сенегалско сираче на име Момо (Ибрахима Гуейе), след като то краде от нея. Двамата първоначално се опитват да живеят заедно без особен успех, докато Роза заявява: „Той е луд. Той не е нормален. Гнил е в душата си.“ В крайна сметка, въпреки трудностите, те създават неповторима връзка помежду си и се чува насълзения Момо, който казва: „За пръв път някой се отнася към мен, като достоен за доверието му“. Филмът, чиято световна премиера е на 13 ноември, е базиран на романа „Животът преди нас“ от Ромен Гари.

„Когато моят син ми предложи ролята, една мечта се сбъдна. Възползвах се от възможността да го направя. Хареса ми да изиграя Мадам Роза. Тя е твърда, но и крехка, оцеляваща е. В много отношения тя ми напомня за собствената ми майка“, сподели актрисата за ролята.

София Лорен е започва своята кариера на 16 години през 1950 г. Тя си спомня, че навремето са я притискали да си направи естетическа операция, за да коригира "дългия си нос". Включително съпругът й, продуцентът Карло Понти, я е насърчавал за това. Тя обаче отказва.

 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️ #SophiaLoren #Icon #Legend #Actress #Talent #Beauty #Grace #Elegance #Class #Timeless #Movie #Film #Picture #Cinema #Italy #Italia #Italian #OldHollywood #1950s #Vintage #Photography #Woman #Instagram #Iconic #Makeup #Fashion

Публикация, споделена от Sophia Loren Fans (@sophialorenfans) на

Видяхме знаменитата актриса за последно на екран през 2009 г. във филма „Девет“, където игра Мама Контини.

Коментари

Задължително поле