Димитър Делчев: В момента дясното не може да се обедини

Химическата атака в Дума била постановка (обзор)

Наш талант тренира с първия отбор на „Торино“

Спортното министерство с разяснения за провеждането на Европейската младежка конференция

Испания наложи вето върху проекта за декларация на срещата на върха ЕС – Западни Балкани в София

Шефът на ОЗХО: Веществото, с което са били отровени Сергей и Юлия Скрипал, може да е направено във всяка една страна (ВИДЕО)

Мъж изпуши цигара и се простреля в главата (обзор) "Съжалявам" написал търговецът на коли в бележка, намерена в стаята му

Затягат контрола върху сиренето менте Забраняват на мандрите да правят имитиращи продукти в същите помещения

Пътничка бе глобена с 500 долара за внасянето в САЩ на безплатна ябълка, получена в самолета

Министър Ананиев: Очакваме да седнем на масата и да продължим диалога с общопрактикуващите лекари

40 млн. лв. да плати държавата за „Корал“ искат „зелените“ За пореден път опитват да изгонят от България ключов инвеститор

Фирмите търсят офиси с гъвкав наем Пазарът е концентриран в София, вторичните градове - Пловдив, Бургас и Варна изостават

Гърция ще излезе от спасителната си програма без да иска предпазна кредитна линия, заяви Ципрас

Германец се отмести от пътя на Григор

Министър Нено Димов: Няма критични язовири в страната Източват 10 млн. кубика от „Искър“, събраха тон боклук от „Огоста”

“Социалдемократическата партия” на България поздрави “Социалдемократическия съюз” на Македония за дадения им мандат за съставяне на правителство

Председателят на СДП Тодор Барболов

На 08.06.2017 г. Изпълнителният съвет на “Социалдемократическата партия” на Република България изпрати поздравителен адрес на “Социалдемократическия съюз” на Македония за дадения им мандат за съставяне на правителство и приветства председателя на СДСМ Зоран Заев за избирането му за министър-председател на Република Македония, с пожелания за крепко здраве, воля и мъдрост в изпълните на важните и отговорни задачи като премиер.

Това съобщиха от СДП.

ИС на СДП изрази пожелание за просперитет и благоденствие на македонския народ и по-скорошното му приобщаване към големия общ дом на Европейския съюз.

Поздравителният адрес е подписан от председателя на СДП Тодор Барболов.

 

Пълният текст на поздравителния адрес:

До г-н Зоран Заев
Председател на „Социалдемократически съюз“ на Македония

Уважаеми, г-н Заев,

Ръководството на Социалдемократическата партия (СДП) на Република България Ви поздравява за избирането Ви за министър председател на Република Македония.

Надяваме се, че този избор ще допринесе за подобряване отношенията между нашите братски народи и издигането им на качествено ново равнище, отговарящо на съвременните европейски ценности. Според нас, подобряването на ситуацията на Балканите е наше общо дело, в което социалдемократите играят важна роля. Реализирането на това свято дело, изисква засилване на контактите между социалдемократическите формации на Балканите и най-вече, между нашите две партии. Предприемането на стъпки в тази посока е особено належащо в настоящия, исторически момент.

Искрено желаем просперитет и благоденствие на македонския народ и по-скорошното му приобщаване към големия общ дом на Европейския съюз.

На Вас лично желаем крепко здраве, воля и мъдрост, за да изпълните с чест поставените Ви важни и отговорни задачи като премиер.

Тодор Барболов
Председател на СДП на Република България
София, 07.06.2017 г.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.