Социалистите приемат "Визия за България"

dav

Дълго прокламираният управленски документ на БСП "Визия за България" ще бъде гласуван днес на четвъртото заседание на 49-тия Конгрес на социалистите в зала 3 на НДК. Форумът ще започне малко след 10.00 часа с преброяване на делегатите и наличието на кворум, а по данни от пресцентъра на "Позитано" 20 на събитието се очаква да присъстват около 2000 души - 800 делегати на Конгреса, представители на дипломатическия корпус, на синдикални организации, на работодателски организации, коалиционни партньори.

Председателят на БСП Корнелия Нинова ще представи политическия си доклад за състоянието на България и Европа и за задачите пред социалистите. Веднага след това идва ред на обсъждане и приемане на проекта "Визия за България".

Лидерът на европейските социалисти също ще се изправи пред най-висшия форум на партията с тчет за дейността на членовете на Европейския парламент, избрани с листата на Коалиция за България, през мандат 2014-2019 г. А след това Конгресът ще трябва да приеме предизборна платформа за участието на БСП в евроизборите през месец май 2019 г.

Коментари

Задължително поле