Спас Русев: Минаваме на другата сцена

Спас Русев, собственикът на „Левски“, заяви, че клубът минава на друго ниво и иска на „Герена“ да разполага с голям треньор и европейски играчи.

„Целият процес за избор на нов треньор протече по един доста необичаен начин, нетрадиционен за футбола, с абсолютна прозрачност – каза Русев пред радио „Дарик“. – Николай Митов знаеше, че преговаряме с треньори, Роси знаеше, че говорим с Грант, израелецът знаеше за италианеца. Благодаря на Митов, който абсолютно професионално си изпълняваше задълженията. Всеки друг би си тръгнал. Ние не го сменяме, защото е слаб треньор, той винаги ще е част от „Левски“. Отборът просто минава на друга сцена, искаме европейски треньор, европейски играчи, за да наваксаме това, което сме пропуснали в последните 10 години. Делио Роси е много интересен характер. Той прекарва повече време на тренировъчното игрище, интересуваше се от най-малките детайли. Когато дойде време да обсъждаме къде ще живее, той каза – това не ме интересува, аз по 20 часа от денонощието съм на стадиона. Аз ще му дам цялата си подкрепа, да се чувства комфортно.“

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (1)

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.