Спас Русев може да се върне в „Левски“

Нежната сила сред шефовете в „Левски“ Диана Иванова върна надеждите на „синя“ България. Изпълнителната директорка заяви, че Спас Русев може да се върне на „Герена“. Поне такива са нейните очаквания. Иванова призна, че е в непрестанен контакт с бизнесмена, който по нейните думи е поискал нещо като вот на доверие.

„Той не е загубил вяра в „Левски“ – каза Иванова. – Футболистите и феновете и цялото ръководството доказаха на Спас Русев, че това е един голям клуб. Той също се опитва да обедини всички. Ако повярваме и ние, това ще стане. Искрено вярвам, че той ще се върне. Непрестанно говоря с него и мога да убедя всички, че не е престанал да се вълнува от „Левски“. Спас Русев не се е отказал и за миг от клуба. Моето лично мнение е, че той иска нещо като вот на доверие от феновете. Търси подкрепата на хората, които наистина обичат „Левски“. Вярвам, че е разбрал, че това е най-обединяващата структура и че всички, които обичат отбора, не са го изоставили.“

Желязната „синя“ лейди, която в компанията на финансиста на клуба Красимир Иванов се изправи очи в очи срещу гневните фенове преди дни в зала „Универсиада“ застана зад играчите, въпреки лошото начало на годината.

„Дали ще има глоби в „Левски“ след двата негативни резултата? Аз съм юрист и съгласно трудовото законодателство в България никой няма право да бъде наказван финансово – добави Иванова. – Разликата между „Левски“ и останалите клубове у нас е в това, че ние спазваме закона.“

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.