СПА почивка като за холивудски звезди

Ако търсите пълен релакс - поглезете се със СПА почивка в апартхотел Лъки Банско & СПА в Банско. Новият луксозен СПА-център на хотела отвори врати на 20 декември миналата година и е по най-съвременните стандарти.

Басейните са с вградена подводна музика и хидроджет. Разбира се, има и класически процедури, и терапии, пълни, и частични - за тяло, лице, ръце и т.н. Сред класическите масажи има римски, китайски, ориенталски и др. Предлагат се също така и услуги за деца - лечебни и възстановяващи масажи, и терапии, така че центърът е подходящ за семейна почивка на цялата фамилия.

spa-lucky_bansko_01В СПА-центъра на Лъки Банско се предлагат и услуги, които го правят уникален в Банско. Тук например са единствените в района био басейни, подходящи и за възрастни, и за деца. Пречистването не се извършва с токсичен хлор, а по чрез йонизация, прилага се електролиза с морска сол и ултравиолетова светлина.

Съвременната апаратура в СПА центъра на петзвезден хотел Лъки Банско включва и терапевтична вана - последно поколение, която е с 25 програми. Лечебният й ефект се засилва в комбинация с модерни видове масаж - вихров, тангенторен подводен масаж, перлен.

Не може да не се спомене и Интрасютикълс - това е апарат за терапия, чиито ефект се проявява почти веднага и е сред най-предпочитаните от звездите в Холивуд. Той произвежда кислород, чрез който дълбоко в кожата се нанасят серуми, разработени с нанотехнология.

Има също така радиочестотни и ултразвукови терапии, водно легло в съчетание с парна баня и душ „Виши“, радиочестотна сауна, финландски сауни, парни бани, басейн със соли от Мъртво море за регенериране на кожата, релакс стая с хималайска сол, ледена контрастна стая, джакузи, фитнес и т.н. Освен отмора и пълен релакс на тялото, СПА центъра предлага терапии за всякакви проблеми - бръчки, кожни петна, целулит, стягане на кожата, както и специализирано козметично студио.

Обслужването е от професионални екипи, които не само са обучени да работят с техниката, но и в контактите с гостите. Специалистите ще се съобразят с вас дори в предпочитанията ви за музиката и светлината в помещението, дали предпочитате разговор, или само необходимите реплики, или пък пълно мълчание. Разбира се, можете да задавате въпроси или да изказвате мнение за процедурата.

Самият хотел пет звезди Лъки Банско предлага чудесни условия в луксозните си студиа и апартаменти. Всичко е лукс и комфорт - от антрето до баните и кухненските боксове. Разбира се, има и безплатен интернет, телевизия, канали за филми и т.н. Целият хотел всъщност е направен с мисълта за семейни почивки - всички от семейството, малки или големи, да се чувстват добре.

За малките деца от 3 до 6 години има професионални гледачки и аниматори, които ги занимават в специален детски кът. Компютърните зони са за по-големите деца. Следват ресторантите, лоби барът, семейните игри на електронните маси и всичко, за каквото се сетите.

Това е вашата СПА почивка - в  апартхотел Лъки Банско & СПА в Банско. Резервирайте и се насладете като холивудски звезди!

https://youtu.be/R-shEzzHC_I

 

 

https://youtu.be/rHAqStp_DDA

 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Туризъм