НАП сами не си защитили данните от хакери

Владимир Путин: Русия иска да възстанови отношенията си с ЕС

65% от хората у нас резервират онлайн ваканцията си Последни сме по показателя в ЕС

Фабрини моли ЦСКА да го пусне

Проверяват за боклуци сградите под мостове и виадукти

Една четвърт от живеещите в Германия са с мигрантски произход

Написаха правилата за усвояване на милиони от фондации МС прие правилника на Съвета за развитие на гражданското общество

Испания търсила над 1000 българи за бране на ягоди Холандия с най-много оферти за работа за гурбетчиите

Дипломатка забърка нацистки скандал Загреб я отзова

БНБ: Храните и горивата поскъпват

Германия се обяви против връщане на Русия в Г-8

Гленда Джаксън се завърна към киното

Искат постоянен арест за шефа на Специализираната прокуратура на Северна Македония

Секс бомба обезвредена в редакцията на „Труд“

Камери заснели предполагаемите извършители на побоя над служител на „Левски“

Специални награди за вино от местен сорт за първи път на „Винария 2017“ в Пловдив

За първи път на тазгодишното издание на международната специализирана изложба „Винария 2017“ в Пловдив ще има допълнително отличие за вино от местен сорт, съобщиха организаторите. От Националната лозаро-винарска камара предвиждат във всяка категория от международния конкурс за вина да бъдат дадени призове за най-добрите родни Дионисиеви напитки. „По този начин се опитваме да популяризираме и стимулираме колегите, работещи с местни сортове“, коментира председателят на НЛВК Радослав Радев. Наградата „Препоръчано вино от местен сорт“ пък ще помогне да бъде изграден добър имидж на родните вина и те да бъдат наложени по-лесно на чуждестранните пазари.

За трета поредна година в Града на виното родните производители ще представят най-добрите си напитки в 11-а палата на Международния панаир в Пловдив от 22 до 26 февруари. На 25-ото издание на специализираната изложба ще се представят вина от нови изби и такива, които се завръщат на престижния форум. „Очевидно изложителите са се уверили, че моделът „Град на виното“ работи добре“, коментира Радослав Радев. Атрактивната визия на Града на виното с пресъздаване на атмосферата на Старинен Пловдив впечатли през последните 2 години посетителите на изложението и хармонично се съчета с международната изложба за храни и напитки „Фудтех“ и със зоната „Вкусове от Италия“.

Радослав Радев прогнозира, че „Винария“ ще затвърди позицията си на най-добрия лозаро-винарски форум у нас, който демонстрира не само родното винопроизводство, но и съвременните технологии, иновации и оборудване в този бранш в палата 10 на панаира.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.