Снабдиха още два квартала в Търново с контейнери за стари мебели До 2500 лева е глобата за нерегламентирано изхвърляне на отпадъци

Йоанна Драгнева сподели снимки от изписването на дъщеря й

Прокуратурата подхваща продавача на „чудотворно лекарство“

МВР: Сигнали за бомби в летища и медии са изпратени и в други държави на ЕС

Ще оперират Стефан Данаилов в Бургас Проф. Андрей Йотов идва лично в "Бургасмед" да извърши интервенцията

Гала, Стефан и дъщеря му на пътешествие из Европа (СНИМКИ)

Тръмп: Всеки евреин, който гласува за демократите, показва или пълна неинформираност, или голяма нелоялност

Летищата във Варна и Бургас са получили електронни съобщения със заплахи за сигурността, няма отменени полети

Мадуро: От няколко месеца поддържаме контакти с високопоставени представители на САЩ

Градушка уби над 11 000 птици в САЩ

Възрастни съпрузи загинаха при катастрофа в Златаришко Дядото излязъл от пътя с ВАЗ

Златко Захович: Изключителни техничари!

Сигналите за бомба в сградата на БНТ и на летище София се оказаха фалшиви

Над 50 процента от британците искат референдум за евентуалното крайно споразумение за Брекзит

Хутите свалиха военен дрон на САЩ над Йемен

Спипаха двама апаши, опустошили с кражби училище във Вършец

Полицията залови двама крадци – единият на 16 години, които подложили на постоянни кражби училище във Вършец. От октомври досега апашите влезли три пъти в школото и задигнали над 1000 лева и куп техника и електроника.

В края на миналия месец 28 годишния Иван И. и 16 годишния Светослав Х. нахлули с качулки и ръкавици в СОУ „Иван Вазов” в курортния град, разбили врати, срязали катинари и прибрали близо 300 лева от столовата, стаята на касиера и метална каса. Камерите в школото заснели маскираните обирджии, макар че те се опитали да ги потрошат. Няколко дни по-късно апашите, въпреки маскировката им бяха открити и задържани от полицията. Срещу тях започна досъдебно производство и след разпити и признания двамата бяха освободени. Тези дни обаче служителите на МВР отново спипали хайдуците след като те разбили тотопункт във Вършец и отмъкнали неустановен брой лотарийни фишове и 3 лотарийни билета с изплатени суми. При започналите отново разпити апашите признали , че и в дните между 20 и 29 ноември пак се били вмъкнали с взлом в училище „Иван Вазов” , откъдето извършили кражба на 2 мултимедии.

Пред криминалистите апашите разказали, че продали техниката на жител на Вършец за 60 лева. Откраднатите вещи са били намерени и предадени в полицията във Вършец. Пак в края на миналия месец 16 годишният Светослав задигнал от училището и преносим компютър „НР“ и музикална уредба „Филипс“. При претърсването в дома му е открита и иззета музикалната уредба, а компютърът е предаден на полицията от човека, купил го от крадеца за 60 лв. В средата на този месец – през нощта на 14 срещу 15 ноември, двамата авери отново се промъкнали през незатворен прозорец в закусвалнята в столовата на училище”Иван Вазов” и отмъкнали още 800 лв. Разследването на серийните удари на двамата млади, но изпечени обирджии продължава в Районното управление на МВР във Вършец.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (1)

  1. завързване.площад.бич. до припадък.без обяснение.

Коментарите са заторени

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.