Спипаха отново серийна джебчийка с 13 присъди и стаж в затвора

Серийна крадла с 13 присъди отново беше арестувана, след като посегна на дезедорант и течен шоколад.

Зюмрюд Ахмед/48 г./ от шуменското село Риш била усетена, че "пипа" в магазин в съседния град Смядово в четвъртък. Преди обяд я забелязала продавачка и подала сигнал до полицията. Пристигналият екип направил обиск на дамската й чанта. Там били неплатените стоки и крадлата е арестувана за едно денонощие, ще отговаря пред съда за поредна кражба.

Зад гърба си Зюмрюд има 13 осъждания за кражба на всевъзможни неща от яйца и дънки до пари и козметика. Последно е била в затвора до декември 2015 г. и сега има пълни шансове отново да влезе зад решетките.

Зюмрюд се прочу със страст към кражбите през февруари 2013 г., когато на път за разпит в полицията за поредна кражба, пак открадна. Дошла от село Риш в Смядово и вървейки към полицейски участък влязла в магазин, откъдето си тръгнала с няколко крема за ръце без да ги плати.

През 2010 г. пък се изяви като жалостива джебчийка, след като на пенсионерка й прилошало, а Зюмрюд я придружила в линейката. Отмъкнала портфейла й със 100 лв. и тогава пак беше задържана за минути. Според запознати дори й се наложило да роди в затвора, заради честите си осъждания.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право