Спипаха трио обирджийки в монтанско село

Снимка: Архив

След сигнал за опразнена от апаши къща в село в община Бойчиновци, полицията залови крадците – те се оказаха три жени, две от които са сестри, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

В средата на януари тази година 67-годишна жителка на Монтана съобщила в полицията, че наследствената й къща в село Владимирово е разбита и отвътре са изнесени телевизор, електрическа печка, компресор на хладилник и множество други вещи. Запозналите разследване на случая пазители на реда установили, че домът е бил опустошен от три жени от селото - Красимира М. /33 г./, сестра й Милена М./ 32 г./ и Камелия Н. / 30 г./. Откраднатите вещи са били открити и върнати на собственичката. Работа по случая продължава МВР участъкът в Бойчиновци.

Полицаите от ж. п. града са разкрили и друга кражба, извършена от жена. За времето от май 2018 г. до 19 януари неизвестен хайдук се вмъкнал в дома на 59-годишен мъж в село Громшин и отнесъл вещи за 2 000 лв. Криминалистите открили, че кражбата е била извършена от Златка С. /32 г./ Част от откраднатите вещи са намерени в дома й и върнати на собственика. Работа по случая продължава Районното управление в Монтана.

Коментари

Задължително поле