Спипаха 8 нарушители по пътищата в Пловдивско през уикенда

Бързи производства са образувани срещу осем нарушители, заловени от служителите на реда по пътищата в Пловдивска област през уикенда. При осъществен пътен контрол в събота около 21.10 часа полицаи от РУ-Труд установили, че в село Войводиново 23-годишен неправоспособен жител е седнал зад волана на спрян от движение лек автомобил "Фолксваген". Половин час по-късно между селата Царимир и Церетелево те хванали 31-годишен пловдивчанин да кара мотоциклет "Ямаха" без регистрационни табели.

В неделя около 21.40 часа в РУ на МВР-Труд за 24 часа бил отведен 51-годишен мъж, който в село Калековец шофирал лек автомобил "Мерцедес" с 1,34 промила алкохол в кръвта. Минути след полунощ днес и около 10.30 часа в неделя в Карлово и Първомай били засечени двама мъже на 31 и 54 години, които управлявали нерегистрирани по надлежния ред леки коли от марката "Мерцедес".

В районното управление в Асеновград за 24 часа попаднали 23-годишен водач на "БМВ", който бил под въздействието на наркотици, и 37-годишен шофьор на "Нисан", употребил 1,29 промила алкохол. В града под Асеновата крепост бил хванат и 38-годишен водач, седнал зад волана на лек автомобил "Опел" с отнета шофьорска книжка в рамките на наложено административно наказание.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право