Как се храни Брад Пит

Състоянието на Стефан Данаилов остава критично

Камарата на представителите в САЩ осъди изтеглянето на американските войски от Сирия

Балъков потушил скандал на полувремето

Дневен хороскоп на Алена за четвъртък, 17.10.2019

На 17 октомври 2019 да почерпят

Възрастен мъж се самоуби с преработен пистолет в Бургас

Фермери блокираха магистралите в Нидерландия

Сирийски правителствени войски са влезли в северния град Кобане край турската граница

Британска телевизия пуска канал без новини за Брекзит

Турция готова на санкции от САЩ Кремъл иска да е посредник между Дамаск и кюрдите

Тръмп: Конфликтът в Сирия е между Анкара и Дамаск и те трябва да си го решат

Голям пожар изпепели склад за кабели в Плевен

Голи тела обитават „Къщата на София”

Спират водата в някои части на София утре

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 8 февруари 2018 г. (четвъртък), съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Съединение“, с. Лозен, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Старата чешма“, ул. „Методи Бегов“, ул. „Дивано“, ул. „Съединение“, ул.“Георги Бенковски“, ул. „Могила“, ул. „Свети Спас“, ул. „Теменуга“, ул.“73-та“, ул. „Сергин Сердарски“, ул. „Димитровче“ и стопански постройки на изхода на с. Долни Лозен. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Съединение“ ъгъла с бул. „Сергин Сердарски“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Владайска“, Център, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи по ул. „Владайска“ от ул. „20-ти април“ до бул. „Ген. М.Д.Скобелев“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Владайска“ ъгъла с ул. „20-ти април“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Росица“, с. Герман, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Искър“ от ул. „Патриарх Герман“ до ул. „Топола“, ул. „Градина“; ул. „Здравец“ от ул. „Искър“ до ул. „Градина“; ул. „Росица“ от ул. „Искър“ до ул. „Градина“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Градина“ ъгъла с ул. „Росица“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. „Мадрид“, кв. „Подуене“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи по бул. „Мадрид“ от ул. „Черковна“ до ул. „Алеко Константинов“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Мадрид“№23.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение до бл. 348 , жк. „Младост“ 3, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бл. 348 – висока зона. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 348 .

Във връзка с подмяна на водомерен възел на ул. „Стефан Стамболов“, кв. „Изгрев“ гр. Банкя, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Хан Аспарух“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Стефан Стамболов“ №162.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването. Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството.

АКО ВИДИТЕ НЕЩО ЛЮБОПИТНО, НЯКОЕ НАРУШЕНИЕ ИЛИ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, СНИМАЙТЕ И ПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ НА МЕЙЛА НА „ТРУД“ – trud@trud.bg и trudonline@gmail.com

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.