Въоръжен мъж нахлу в училище във Финландия

41-годишен мъж от Пирдоп загина при тежка катастрофа в Карлово

Започва големият ремонт на бургаската „Струга“ Движението ще е само в две от четирите ленти

Прокуратурата поиска доживотен затвор за Любо Гребеца за убийствата на Сапата и Кунгфуто

ТИР се обърна край Монтана, потроши превозваните хладилници

Антикорупционната комисия: Проф. Божидар Димитров е подписвал договори с дъщеря си

Дунав се отдръпва леко след настъплението си

Тръгва ремонтът на инфарктно кръстовище в Сливен

Тровят улични кучета в Исперих

Хамилтън: Време е за парти! Шампионът отвя конкурентите на свободните тренировки в Австралия

Десислава Радева преряза лентата на Италианския фестивал на красотата и прическата в Пловдив

Безработен залагал в сайт от сметките на приятелката си

Електронният прием в яслите започва

Ортопедията на УМБАЛ в Бургас претърпя пълна промяна Ремонтът е от доброволен труд на дарители

Заложническата криза във френския супермаркет приключи

Спират водата в части от София на 2 ноември

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 2 ноември. Това съобщиха от пресцентъра на дружеството.

На 2 ноември 2016 г. (сряда), във връзка с ремонт на уличен водопровод между бл. 21 и бл. 22а, жк. „Сухата река“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Витиня“, бул. „Владимир Вазов“, бул. „Ботевградско шосе“, площад „Пирдоп“, ул. „Йоаким Осоговски“, ул. „Черковна“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: пред бл. 1 и бл. 220.

На 2 ноември 2016 г. (сряда), във връзка с подмяна на два спирателни крана на резервоар „Мало Бучино“, вилна зона „Мало Бучино“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
вилна зона „Градоман“
кв. „Градоман“
кв. „Михайлово“
вилна зона „Мало Бучино“
с. Мало Бучино
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: кв. „Градоман“ –на площада; кв. „Михайлово“-на площада; с. Мало Бучино-на площада до кметството.

На 2 ноември 2016 г. (сряда), във връзка с изпълненние на строително-монтажни работи в Помпена станция „Яна“, с. Яна, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
Гр. Бухово
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: гр. Бухово – пред кметството.

На 2 ноември 2016 г. (сряда), във връзка с реконструкция на уличен водопровод в местност „Япаджа“, кв. „Враждебна“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
местност „Япаджа“
местност „Батареята“
по ул. „Челопешко шосе“ от бул. „Ботевградско шосе“ до река Лесновска
по бул. „Ботевградско шосе“ от река Искър до с. Долни Богров
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: кв. „Враждебна“ местност „Батареята“.

На 2 ноември 2016 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Летоструй“, кв. „Васил Левски“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Летоструй“ от №82 до №104
ул. „Летоструй“, ул. „Ген. Инзов“, ул. 568, ул. 570, ул. 560, ул. 565
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Летоструй“№100.

На 2 ноември 2016 г. (сряда), във връзка с разкриване и диагностика на уличен водопровод на ул. „Костинбродски път“, с. Житен, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 15:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Крива река“, ул. „Златен клас“, ул. „Костинбродски път“, ул. „Минзухар“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Крива река“ ъгъла с ул. „Липа“.
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.