Стрелба по сградата на американското посолство в Анкара Няма пострадали хора

Гърция излезе успешно от последната си спасителна програма

Най-малко петима загинали при две нови земетресения в Индонезия

Взривиха банкомат в Казанлък По първоначална информация извършителите са успели да вземат парите в устройството

Членове на семейства, разделени от Корейската война, ще се срещнат днес в планински курорт в Северна Корея

Продължава борбата с пожара край Карлово

На 20 август 2018 да почерпят

Филип избра да е дете на природата След екзотичния остров Реюнион - живот назад към дивото

В Царските конюшни живели 27 семейства Режисьорката от БНТ Иванка Андонова гледала в комуната едномесечно бебе

Джон Болтън: САЩ, Израел и Русия искат Иран извън Сирия

Спасиха британка, паднала от борда на кораб край хърватския град Пула

Борисов отказа на Меркел България да приема бежанци от Германия (обзор) Хотспотове – да, но връщане - не

Президентът на Афганистан обяви прекратяване на огъня във войната срещу талибаните

Дензъл раздава шамари и куршуми Филмът направи солидни приходи в САЩ

11 часа обсада след разстрел за велосипед (обзор) Убиецът се скарал с жертвата заради кражба на колелото

Спира водата в някои части на София

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 5 януари, съобщиха от пресцентъра на дружеството. Заради подмяна на сградно водопроводно отклонение на 5 януари 2017 (четвъртък) на ул. „Проф. Йордан Иванов“ , вилна зона „Симеоново – Драгалевци“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул.“Проф.Йордан Иванов“ ,ул.“Зографи Молерови“ ,ул. „Проф.Александър Бурмов“ ,ул.“Железния светилник“ ,ул.“Илинден“ и ул.“Георги Константинов“ и района между ул.“Тодор Пеев“ ,ул.“Васил Попович“ ,ул.“Бяла черква“ ,ул.“Симеоновска“ и ул.“Горска ела“.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул.“Проф.Йордан Иванов“ ъгъла с ул.“Зографи Молерови“.

На 5 януари 2017 г. (четвъртък), във връзка с монтаж на водомерен възел на ул. „Васил Друмев“ , кв. „Подуене“, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Васил Друмев“ от ул. „Русалка“ до бул. „Мадрид“.
по ул. „Франсис де Пресансе“ от ул. „Алеко Константинов“ до ул. „Черковна“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Васил Друмев“№37.
На 5 януари 2017 г. (четвъртък), във връзка с диагностика на уличен водопровод на ул. „Здравчи камък“ , с. Кътина, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 15:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Езеро“, ул. „Пирамидите“, ул. „Сини вир“.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Езеро “ ъгъла с ул. „Здравчи камък“.
На 5 януари 2017 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Самоковско шосе“ , с. Панчарево, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул.“Риляник“, ул.“Елин Пелин“, ул.“Васил Левски“ № 35, 37, 39.
по ул.“Самоковско шосе“ от ул.“Елин Пелин“ до ул.“Вукова кория“ Община „Панчарево“, Зона за отдих на ул.“Самоковско шосе”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Руджери “ ъгъла с ул. „Елин Пелин“.
На 5 януари 2017 г. (четвъртък), във връзка с изграждане на водомерен възел на ул. 5006 , Научно – производствена зона „Искър“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. 5002, по ул. 5006 от ул. 5002 до бул. „Искърско шосе“ и гара Искър.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: пред гара Искър.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.