Бащата на прегазения 6-годишен Петьо: Не вярвам в правосъдието, но има Господ

Общинска с ново ръководство Ангел Геков става изпълнителен директор

МВФ: Намалете лошите кредити

Десет души са загинали след рухване на жилищна сграда в Кайро

Руски депутат: Русия е изпитала 200 нови типове оръжия в Сирия

Лайпциг може да забрани дизеловите автомобили

Вучич и Лавров се обединиха около църковната и военна независимост на Сърбия

Холандските депутати гласуваха за признаване на арменския геноцид

Кръвта на подрастващите подмладява мозъка

Полицията в Русе проверява сигнал за общински съветник от ГЕРБ, участвал в побой

Чешката полиция издирва българин, обрал дете

Вижте акцентите в броя на вестник “Труд” в петък, 23 февруари 2018

Сорос плаща за ромите да останат в гетата Фондации настояват за узаконяване на къщите в махалите

Оставиха Легионера за 72 часа зад решетките

Египетски полицаи спасиха дете, падащо от третия етаж

Според Борисов магистратските организации не трябва да бъдат лишавани от еврогрантове

Като пълноправен член на Европейския съюз, България и по-специално българските граждани и организации имат възможността да усетят максимално позитивите от европейската солидарност. Категорично подкрепям разбирането, че магистратските организации не правят изключение и не следва да бъдат лишавани от възможността да работят по проекти и програми на ЕС.

Тази позиция изразява министър-председателят Бойко Борисов в отговора си до председателя на Съюза на юристите в България Владислав Славов във връзка с промените в Закона за съдебната власт, съобщиха от МС.

Премиерът Борисов отбелязва, че е препоръчал на министъра на правосъдието Цецка Цачева да влезе в диалог с народните представители от Парламентарната група на ГЕРБ, за да обсъди с тях възможностите за внасяне на поправки между първо и второ четене на ЗИД на Закона за съдебната власт, така че да отпадне забраната за магистратските организации да ползват различни европейски програми и фондове.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (2)

  1. Е парцала Борисов може да го разбере човек, защото той е потенциално най-крупния клиент на съдебната система, защото заедно с айдуците си е откраднал над 100 милиарда лева. С грантове парцала борисов иска да си купи спокойствие.

  2. БХ като вещ по всички въпроси отново ръси мозък ! Какви магистрати какви пет лева бе ? Я им виж рейтинга – под 8 % е , което означава че реват с глас за Грузинска реформа или за правосъден борд при който да вкараме западни/ може и румънски / магистрати да правораздават , а Цацаровци да им носят куфарчетата и да стажуват докато се научат да правораздават според закона , а не според интереса на бандита и собствения си ! Да ама не ! Защото вместо разумни управляващи имаме кратунари и мижитурки !

Отговорете