Според „Еврофутбол“ - „Ювентус“ няма да има проблеми с „Наполи“

Италианският шампион „Ювентус“ излиза като фаворит в домакинството си на „Наполи“. Според „Еврофутбол“, Гонсало Игуаин и компания няма да имат проблеми срещу гостите. Залог домакините да водят на почивката с 1:0, а да спечелят двубоя с 2:0, е с коефициент 11.00 при „Точен резултат“ ПП/КИ. Възможността на „Сбор голове“ - да има 4 или 5 попадения в двубоя, е оценена на 3.78.

С интерес се чака мачът в Германия между „Волфсбург“ и „Леверкузен“. „Единицата“ е 2.20, „хиксът“ 2.80, а „двойката“ 2.55. За прогнозата „Ще вкарат ли и двата отбора в двете полувремена“ шансът за гол/гол и в двете полувремена е с коефициент 9.65.

В Англия пък „Тотнъм“ приема „Лестър“. Две попадения или повече на залог за „Сбор голове - 1-во полувреме“ е със ставка 2.02. Ентусиастите обаче могат да пробват късмета си и на „Печеливша разлика“. Успех за „Тотнъм“ с гол повече е с коефициент 3.40. „Лестър“ да победи с попадение разлика - 5.35.

В неделя „Саутхямптън“ се изправя срещу „Челси“. На 5.50 се приемат залози за отбелязването на първият гол в срещата между 31-вата и 40-ата минута. На 18.50 е оценена вероятността домакините да водят на почивката, но в крайна сметка „Челси“ да победи.

В Испания ще бъде интересен сблъсъкът между „Ла Коруня“ и „Валенсия“. Залог за равен резултат и гол/гол в мача е с коефициент 2,97. Домакински успех и под 2,5 гола в мача е със ставка 4.18.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят