Родни плагиати развиха пиесата на „Ел Периодико“

Има заподозрени за съблечено в автобус момче

Санират блокове и къщи по нови схеми

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в понеделник, 24 февруари 2020

Три станаха жертвите на коронавируса в Италия

Увредено сърце и бял дроб са причинили смъртта на китаеца в Банско

Скандал за пари в основата на разстрел на бизнесмен във „Фондови жилища“

Руският флот следи ракетен кораб на САЩ, навлязъл в Черно море

Ново земетресение от 5,8 по Рихтер разтърси турско-иранската граница

Арестуваха управителя на общинската болница в Раднево

Веригата Lafka затваря обектите си (обзор)

Хари и Меган: Дворецът се отнася различно към нас

В Бродилово не „тричат“ кучетата

МВФ: Коронавирусът излага на риск възстановяването на глобалната икономика

Финансистът Петър Чобанов пред “Труд”: Коронавирусът вещае криза за еврозоната

Спортният министър откри обновената закрита писта за лека атлетика в Стара Загора

dav

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев и кметът на Стара Загора Живко Тодоров откриха обновената закрита писта за лека атлетика, която се намира над стадион Берое.

„Стара Загора е най-големият лекоатлетически център в България в момента. Искам да благодаря на Общината и кмета на града за това, което правят за българския спорт. Има много деца, които желаят да се занимават с този прекрасен спорт и пожелавам на всички успех. Надявам се, че тези успехи, които в момента има в Стара Загора, ще бъдат още по-големи след реконструирането на залата. Наистина в момента кметът прави много за спорта в града и мога от наша страна да обещая, че ще има само подкрепа за новите начинания, които предстоят пред старозагорската общественост, старозагорския спорт“, каза министър Кралев по време на официалното откриване на реновираното спортно съоръжение, съобщават от пресцентъра на ММС.

Стара Загора заема изключително стратегическо място в подготовката на най-добрите атлети в България.
Красен Кралев сподели, че основната причина е енергията и дейността на кмета и на спонсора Иван Колев.
„Това е най-добре подреденият и организиран лекоатлетически клуб въобще в държавата. Този успешен модел искам да дам за пример на всички лекоатлетически клубове и те трябва да вървят по този път, за да могат да постигат и по-добри резултати“, посочи спортният министър, като добави, че „Берое“ е най-добрият лекоатлетически клуб от години по всички показатели в България и всички усилия, които общината прави се връщат в обществото.
Р

емонтът е на стойност около 600 000 лв., като средствата за него са субсидия от бюджета на общината.
„Благодаря на министър Кралев, че винаги е подкрепял Стара Загора. В негово лице имаме един истински партньор и човек, който е на линия във всеки един момент и е готов да помогне. С Иван Колев планираме през следващата година да организираме подгряващата писта и санирането на тази сграда, така че комплексът да придобие завършен вид“, заяви кметът на града Живко Тодоров.

В залата за лека атлетика е извършен ремонт на покрива и е положена нова настилка на пистата за бягане. Ремонтиран е и секторът за хоризонтални скокове, монтирано е легенче на скочището за овчарски скок. Подобрена е осветеността на залата с подмяната на осветителните тела в западната й част.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.