СПОРТ ТОТО даде старт на лятото директно от плажа в Бургас

След дъждовния и хладен юни, хубавото време и веселото настроение са отново сред нас. Топлото лятно време, спортният дух и чудесното настроение се завърнаха директно на плажа в Бургас, благодарение на СПОРТ ТОТО!

Редом с горещите усмивки, доброто настроение и студените напитки, на 25 юни на Северния плаж в Бургас (до бар Кариби) Българският спортен тотализатор откри специална спортна площадка с името SPORT TOTO BEACH BURGAS.

Пред веселите погледи на присъстващите жители и гостите на морския град, само минути след официалното и откриване стартира и първото за отпускарския сезон събитие - турнирът по плажен волейбол „Burgas Open“. Това е първата по рода си лятна инициатива на тотализатора, който вече цели 64 години подпомага не само професионалните спортни федерации, но и масовия спорт в нашата страна.

Благодарение на Българския спортен тотализатор, разкритата плажна спортна зона се предоставя безвъзмездно на жителите и гостите на града, които искат да бъдат активни и да получат възможността да слеят почивката, спорта и забавленията в едно.

Мястото е неслучайно подбрано. Това е изключително подходяща за всички локация, в непосредствена близост до плажуващите, като за допълнително тяхно удобство Спорт Тото разкрива и специален нов пункт за залози - за да може всеки желаещ да опита късмета си да го прави бързо и лесно, докато се радва на морската гледка, вълните и слънцето.

Не липсваха и вече превърналите се в добра традиция изненади, подготвени от екипа на СПОРТ ТОТО – за всички присъстващи бе организирана допълнителна томбола с новата моментна лотарийна игра CASH, криеща под скреча си не само солидни кеш печалби, но и допълнителни летни изненади.

Благодарение на игрите на тотализатора през годините досега цели 116 българи станаха тотомилионери, печелейки солидни суми. Печалбите в играта „6 от 49” винаги се измерват в милиони, а това важи и за играта „Зодиак”. Освен това Спорт тото предлага и множество моментни лотарийни игри, като в някои от тях сумите на печалбите също достигат до един милион лева! Така че запомнете – винаги може да направите почивката си още по-незабравима, просто като се включите в някоя от игрите на „Тотото“.

Всички ние често търсим късмета си, къде ли не. Но той може би ни очаква точно сега и точно на това място - в романтичния Бургас! Желаем ви да бъдете здрави, щастливи и разбира се - много големи късметлии!

ВЕСЕЛО ЛЯТО ОТ СПОРТ ТОТО!

 
Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Тото