Спукана гума причини тежка катастрофа край Варна

Катастрофа затруднява движението на пътя Варна - Бургас. Инцидентът е станал в района на местност "Харамията" след Варна. Ударили са се "Опел" и "Фиат", като и двата автомобила са се озовали в канавката.

Трима души са откарани в болница, съобщиха от Областната дирекция на МВР. По-сериозно е пострадал един от тримата отведени за преглед. Това е 45-годишен пътник от единия автомобил. Той е с фрактура на лявата ключица, но вече е освободен за домашно лечение. Друг, 44-годишен мъж също е прегледан и е освободен с контузни наранявания, без опасност за живота. Третият пострадал, който е на 46 години, чака да му бъде направена рентгенова снимка, но също е в съзнание и контактен, няма опасност за живота му.

Спукана гума е вероятната причина за инцидента, призна шофьорът, предизвикал катастрофата. След като се се спукала гумата, той загубил контрол над возилото и се ударил в друга кола, която вследствие на удара се е обърнала по таван.

Движението в района е затруднено. Не е спряно, но се е образувало задръстване, което на моменти е достигало до с. Приселци, информира Канал 3.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България