Среднощен белот с много бира приключи със счупен череп

57 - годишен мъж от Пещера е настанен в болницата с черепно-мозъчна травма

Среднощен белот в Пещера, гарниран с огромни количества изпит алкохол, приключи със счупен череп на 57-годишния местен жител К.Е.

Екшънът се разиграл в нощта срещу сряда в дома на един от картоиграчите, който поканил приятели нагости да поиграят белот. В хода на играта, и вследствие консумацията на солидно количество бира и концентрати, страстите се разгорещили и се стигнало до скандал. Словестната престралка бързо се разрастнала и се стигнало до бой, при който потърпевшият К.Е. отнесъл няколко удара с дървен кол в главата. Тогава един от картоиграчите се обадил на спешен телефон 112 и тежко пострадалият бил транспортиран с линейка на Спешна медицинска помощ от Пещера в МБАЛ-Пазарджик с черепно-мозъчна травма.

На адреса, на който се случил инцидентът, пристигнали и полицаи от местното РУ на МВР-Пещера, които в хода на оперативно-издирвателните действия устанобили, че ударът с прът бил нанесен  от 29-годишния Г.Й. Той бил задържан в полицейския арест заедно с 36-годишния си брат Р.Й. и други двама белотаджии – братята Д.Е. (на 33 години) и Т.Е. (на 31 години).

По случая е образувано полицейско производство за нанасяне на средна телесна повреда. Процесуалните действия продължават под наблюдението на прокуратурата в родопския град.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право