СЗО преосмисля позицията си за маските (ИНФОГРАФИКА)

Картини под карантина Фантазьори създават шедьоври от тоалетна хартия, фолио, тенджери и домакински уреди

Отрицателни са пробите на контактните с народния представител Даниела Малешкова

Най-красивите близначки катерят модния Олимп 10-годишните Ава и Лия спасяват баща си от рак

Пандемията роди ново пиратство Винят САЩ, че отмъкват медицински пратки

Един болен от COVID-19 може да зарази 400 души

Защо Стийв Карел напусна „Офисът“

Горски пожар повиши нивата на радиация край Чернобил (ВИДЕО)

Бутици шият маски, за да избегнат фалит Захвърлиха роклите, правят само предпазните материали

Реанимират мярката 60/40 (обзор)

32 млн. евро налива Австрия в частни медии

Лекари в Турция тестваха успешно ваксина срещу COVID-19

Лъжат с хапчета за подобряване на зрението Искат 69 лева за хранителна добавка

БГ агнешко, вместо новозеландско тази година

Клаудия Шифър не се страхува от старостта Фенове крадели бельото на красавицата

Стажантите в ЕНЕРГО-ПРО продължават успешно реализацията си в компанията

Стажантските програми на ЕНЕРГО-ПРО Варна по оперативна програма „Развитие на човешките ресурси 2014 – 2020 / Младежка заетост” са познати на много млади хора в Североизточна България. Освен възможността за придобиване на безценен практически опит в утвърдена професионална среда, младежите имат реален шанс да поставят началото на своя кариерен път в компанията.
„За четирите години, в които сме активни участници в програмата, повече от 70 младежи са се възползвали от възможността да натрупат практически опит по специалността си при нас“, споделя Светлана Стойнева – директор „Човешки ресурси“ в ЕНЕРГО-ПРО. „Енергийният бранш е изключително интересен, но труден за специализиране, поради което има сериозен недостиг на кадри. От друга страна, естеството на работата ни изисква прецизна подготовка, с която не можем да правим компромис“, допълва тя.
През изминалата 2019 година 11 от кандидатите, избрани да се включат в стажантската програма на ЕНЕРГО-ПРО, са преминали успешно стажа си. Компанията счита инициативата за успешна, тъй като над 90 % от оферираните младежи са приели предложените им позиции. Повече от половината от тях са ангажирани в Електроразпределение Север.
В условия, в които въпросът с квалифицираните кадри е проблемен за всички отрасли на икономиката, ЕНЕРГО-ПРО застава твърдо зад ангажимента си ежегодно да предоставя възможност на активни и амбициозни млади хора да надграждат и разширяват своите знания и умения в реална работна среда. За целта ще продължава да предлага програми за стажанти, обучения на зрелостници в партньорство с професионални училища и летни обучителни програми за ученици и студенти.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.