Сталоун и Батиста в жанрова тупалка

В първия филм участваше и Шварценегер

След като преди една петилетка събра легендите Арнолд Шварценегер и Силвестър Салоун и натрупа впечатляващите за екшън от старата школа приходи от 137 милиона долара, “Невъзможно бягство” на Микаел Хафстрьом очаквано се снабди с продължение. “Невъзможно бягство 2: Хадес” е най-зрелищната премиера на седмицата. Този път обаче до Слай Сталоун застава кечистът и актьор Дейв Батиста.

Сюжетът обещава спускане в дебрите на криминалния свят. Години след като е излязъл от невъзможния за бягство затвор, Рей Бреслин (Сталоун) организира отряд от най-висока класа, но когато един от тях изчезва, той е принуден да се върне в ада, от който беше излязъл веднъж, за да спаси приятеля си от бруталната бойна площадка, позната като Хадес.

Любопитното на проекта е, че включва не само едно, но и второ продължение. “Невъзможно бягство 3” също е реалност. Ето какво сподели Сталоун от снимачната площадка на третата част.: На терен сме зя снимките на “Escape Plan 3” в затвора Мансфийлд, където са снимали екстериорните кадри за филма “Изкуплението Шоушенк”, но никога досега не са снимали вътрешността на това място. Повярвайте ми, да излежаваш присъда тук е било кошмарен ад. Тук сме с моя добър приятел и колега Дейв Батиста”.

Ето и сюжета на третата част: “Когато човек от екипа му - майсторът по бойни изкуства Шу (Хуанг Ксяоминг) - изчезва и впоследствие се оказва заключен зад стените на високотехнологичен лабиринт на ужасите, известен като “Хадес” в който затворниците са принудени да се бият като зверове помежду си, Бреслин се впуска в тайна и смъртоносна спасителна мисия с помощта на стария си и не по-малко опасен познат, изигран от Дейв Батиста, доказал се като надежден екранен изпълнител с “Пазители на галактиката”. А красивото женско присъствие е осигурено от страхотната Джейми Кинг.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино