Спасиха мъж, жена и четири деца, изгубили се в Родопите

Иван Портних: Варна привлича все повече компании от сферата на дигиталните технологии

Черната Златка само по бельо (СНИМКИ)

Допълнителен кораб закрепва фериботната връзка с Атон

Започна пълненото с природен газ на тръбопровода „Турски поток“

Туристи откриха опожарен автомобил

Проф. Венелин Терзиев описа в книга проекциите на устойчивото развитие в практическия живот Нетрадиционното представяне на сериозната творба бе в Залата на жирафите в Музея на хумора и сатирата в Габрово

Стефан Данаилов е излязъл от кома и е контактен

Тъща потроши колата на зет си, той си го върна Три автомобила с натрошени стъкла в Завет при семейна война

Нашествие на мушици в Разград и околностите Изяснява се видът и начините за борба с тях

Видин се включва в най-мащабната кампания срещу трафика на хора

Ново огнище на африканска чума по свинете в община Смядово

Николета Лозанова захвърли дрехите и задръжките (СНИМКА)

Карлес Пучдемон се предаде на белгийските власти

Станислав Ангелов: Петрович напусна под влияние

Спортният директор на „Левски“ Станислав Ангелов заяви, че Люпко Петрович е напуснал под влияние от външна страна, но отказа да конкретизира точно какво има предвид. Пелето даде едночасова пресконференция, в която изложи вижданията на клуба за напускането на сръбския наставник.

„Имам си едно на ум за неговите действия и съм притеснен – заяви Ангелов. – Петрович каза, че напуска два часа преди мача, като знаеше, че така ще развали обстановката. Истинските мъже и хора се познават в трудните моменти. Добре че не стигнахме до такива с Люпко. Сега разбрах, че Петрович лично ходил преди мача с ЦСКА да си подава оставката на нашия президент, но Спас Русев го убедил да остане. Човек, който обича „Левски“, няма да направи това… Имаше външна провокация за решението на Петрович. Имам всякакви подозрения, но нямам доказателства. Аз не съм го сменял. Чака ни тежка серия от мачове, сигурен съм, че и Петрович знае това много добре.“

Ангелов заяви, че премиите никога не са били спирани на играчите. Нещо, което сърбинът изтъкна като една от причините за своята оставка. Относно играчите, които Петрович е искал, „синият“ шеф бе категоричен: „С белезници ли да водя играчи на „Герена“, които не искат да дойдат и да играят за нас? Срещу „Левски“ има медийна кампания. Не може аз да не съм говорил никога с Емил Гъргоров, а през ден да се пишеше, че го искаме. Освен това Люпко не желаеше да развива юноши. Той не дойде да гледа, когато един от отборите ни игра в младежката Шампионска лига. Дори само за подкрепа“.

Водени ли са преговори с други треньори зад гърба на Люпко Петрович?
„Аз лично съм говорил с много треньори и ръководители, но това ми е работата. Спортни хора сме и анализираме, коментираме…“

УС на „Левски“ ще се събере в следващите дни, в които ще бъде обсъден начинът, по който клубът ще се раздели с Петрович – дали по взаимно съгласие или със санкция за сръбския наставник.

Елин Топузаков и Асен Букарев ще водят „Левски“ до Нова година. Двамата бяха помощници на Люпко Петрович и ще продължат работата си в клуба поне до зимата.
„След това ще преценяваме – каза спортният директор Станислав Ангелов. – Даваме им шанс. Дано да развият потенциала и възможностите си. Това е най-финият и безболезнен вариант. Резултатите ще покажат след това какво ще правим. И двамата имат подкрепата на цялото ръководство“.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (1)

Коментарите са заторени

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.