Стефанов дефилира с фланелка на Путин

Венцислав Стефанов бе най-колоритната личност на терена след спечелената от „Славия“ купа на България. Президентът на „белите“ първо слезе с ярко червена фланелка. Когато дойде награждаването той я съблече и под нея се оказа с друга – бяла с лика на руския президент Владимир Путин и датата 9 май. Сигурно на играчите е било трудно, но се заеха с отговорната задача да подхвърлят във въздуха своя бос.

А Венци Стефанов сияеше и показваше 24-каратова усмивка. „Естествено, че футболистите ще бъдат доволни, както сме и ние, всички слависти“, заяви той във всяко едно от многобройните си интервюта.

Белия вожд влезе и в словесна битка с колегата Спас Русев от „Левски“. Първоначално Стефанов рече, че интелектът надиграл простотията. Преспал, Русев отвърна: „Объркан съм от това изявление. Не знам кого точно е имал предвид.“

Шефът на „Славия“ веднага обясни думите си: „Много уважавам господин Русев. Той е интелектуалец. Искам да го попитам дали е нормално поведението на част от феновете на „Левски“? Ако слухът му е добър и чува, а аз съм сигурен, че е така, щеше да му направи впечатление какво се случваше през целия мач. Непрекъснато ме пращаха при покойната ми майка и детето ми. Псуваха, обиждаха, кълняха! Полицията слушаше и не взимаше мерки. Ако това не е простотия, ще се извиня.“

Стефанов обясни и фланелката с Путин с думите, че винаги е бил русофил и няма да се „боядиса“.

Красимир Иванов, изпълнителният директор на „Левски“, пък повели отборът на всяка цена да задържи... третото място в Първа лига.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ