На 24 юли 2019 да почерпят

Том Харди – красавецът с грозните роли Британецът е една от знаменитостите на съвременното кино

Румънската премиерка ще се кандидатира за президент

ФБР разследва 1000 опита за кражба на интелектуална собственост от китайци

Задържаха шеф от фирмата, в която работи Кристиян Бойков

Заев: Груевски присвояваше чужда история Припомни, че предишната власт в Скопие е провела масова операция, наречена антиквизация

670 евро глоба за тениска с щампа на марихуана в Хърватия

Френските власти разследват слух, че водата в Париж е отровена

В САЩ избраха военен министър

Експерт: На софтуерните специалисти да се преподава и етика

Жълт код за гръмотевични бури в 4 области утре

Тръмп: ЕС ни убива в търговията

Европейските консерватори и реформисти на среща с транспортните министри на България, Унгария, Латвия, Литва и Полша

Джелял ще получи възмездие за злините си

Любовният бизнес цъфти на Север, на Юг – джендъри на плажа

Стефка Костадинова награждава във фензоната

МИНСК – Стефка Костадинова обра бурни аплодисменти на огромна сцена във фензоната на вторите Европейски игри в Беларус. Организаторите поканиха председателя на БОК да връчи медалите на героите в първите два дни от състезанията по лека атлетика. В елегантен костюм Костадинова награди медалистките в скока на дължина и бе представена на само като председател на БОК, но и като притежателка на уникален световен рекорд. Недостижимо все още е нейното върхово постижение от 209 см от шампионата на планетата в Рим през 1987 година.
Преди награждаването в центъра на столицата Костадинова и Георги Василев, посланикът на България в Беларус се срещна с нашите спортисти в олимпийското село. Общото мнение е, че условията за пребиваване са на най-високо ниво и над тези на олимпиадите.
Организаторите в Беларус превърнаха града в денонощен купон. На фен зоната до стария град, наричан Верхний город, минават десетки хиляди за ден. През това време от годината денят е най-дълъг – стъмва се напълно малко преди полунощ и около 4 ч сутринта отново е светло. Различни рок банди не спират да се грижат за настроението на гостите, посрещани от традиционни беларуски храни и напитки.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.