Стоичков във филм на Попеску

Христо Стоичков ще участва във филм за легендарния капитан на румънския национален отбор Георге Попеску. Кавалерът на "Златната топка" ще даде интервю за спомените си от съотборника в "Барселона" и съперник в няколко мача между България и Румъния. Двамата са изключително близки приятели. Попеску дойде в София за юбилейното шоу на Стоичков на 20 май и сега най-големият български футболист връща жеста.

В в един от най-изисканите ресторанти в Букурещ ще има ВИП вечеря, на която ще се съберат трима от най-известните на Балканите - Стоичков, Попеску и Джика Хаджи. Естествено, тя ще остане закрита за медиите. Хаджи доведе и сина си Янис на мача на Камата на националния стадион "Васил Левски". "Той беше уникален футболист, сега е уникален приятел", казаха Попеску и Хаджи в интервюта пред "Труд" около шоуто на 20 май.

Заради спешния ангажимент в Румъния Стоичков няма да гледа на живо двубоя "Пирин" - ЦСКА в събота вечер. В Букурещ обаче са осигурили телевизионен сигнал, по който той да следи събитията от Благоевград. Заради ангажиментите в американския канал "Унивижън" Стоичков принудително гледа повечето мачове на ЦСКА на екрана.

Коментари

Задължително поле