Оправдаха прокурор, бил невменяем

Наводнението във Венеция е повредило мозайки и колони в катедралата Сан Марко

Ловци от Норвегия и Гърция отстреляха 100 фазана

Затягат правилата за биоресторантите

Министър Ангелкова: Започваме дебат за повишаване на минималната застраховка за туроператори Tой е актуален и в чужбина след фалита на “Томас Кук”

MU-Vi.tv представя филм за Варна в Културния институт на България в Берлин

Разследват пловдивски полицай, взимал заеми без да ги връща

Вижте какво ще решава Министерският съвет утре, 20 ноември 2019 г.

Волейболната федерация за натиска: Голословни твърдения

Причината за смъртта на 3-годишното дете от София е пневмония

Вучич: Имам хронично заболяване

Бялото братство с изненадваща прогноза на Учителя за България Могат да останат 300 хиляди българи, но възложената им от небето мисия - ще изпълнят, казал Дънов

Перничани твърдят, че графикът на водния режим не се спазва

Вицепремиерът Николова: Работим за изграждането на всеобхватно българо-индийско партньорство

Григор събира отбора рано в Австралия

Стоичков и „Историята“ откриват стадион

Христо Стоичков и неговата биографична книга „Историята“ ще достигнат нови висоти. Кавалерът на „Златната топка“ ще открие новия стадион в Петрич. Събитието е на 23 юли и е организирано от голяма група общественици от Южна България.

На новия стадион ще тренират всички детски школи в Петрич, а първият тим на „Беласица“ остава на култовия „Цар Самуил“. Като футболист Стоичков е имал много паметни моменти в югозападния град.

„За нас е огромна гордост, че най-великият български играч ще гостува в града ни – възкликна прочутият лекар д-р Христо Мазнейков. – Радвам се, че ще можем да го посрещнем и да го видим.“

Хора от Северна Македония и Гърция са изявили желание да дойдат за снимка, автограф и копие от „Историята“, написана в съавторство с Владимир Памуков и издадена от „Софтпрес“. Чуждестранните заявки са няколкостотин. За първи път към представяне на творбата, която вече е в три тиража, има подобни заявки от други държави.

Всички деца от школите на „Беласица“ и „Мечетата“, които са петричката футболна гордост, вече чакат пристигането на своя идол. В града са направили страхотна организация, за да мине събитието по вода. В най-голямата зала на хотел „България“ ще има наредени в театрален вид столове и гостите ще чакат седнали своя ред. Организаторите не искат да има уморени предвид топлото време, което се очаква.

Петрич е третият град от турнето на „Историята“ и Камата. Преди това те ще минат за овации в Панагюрище и Стара Загора. След това са визитите в Каварна, Плевен, а финалът ще е в Русе. Стоичков обеща, че няма да остане нито един негов почитател без снимка и автограф.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.