Стоичков „погреба“ вечния враг

Христо Стоичков не пропусна шанса да захапе вечния враг „Реал“ (Мадрид). В студиото на американския тв гигант „Унивижън“ кавалерът на „Златната топка“ взе в ръце надгробна плоча с емблемата на европейския шампион. Над нея символично пишеш RIP – в превод от английски „Почивай в мир“. Специална програма „Унивижън“ организира заради най-срамната седмица в историята на „Реал“, завършила с три домакински загуби от „Барселона“ (2 пъти) и „Аякс“.

В същото време мадридските медии твърдят, че на „почти 100 процента“ е сигурно завръщането на Жозе Моуриньо начело на „кралете“. Португалецът не изключи подобна възможност. От Моуриньо или от друг наследник на Сантяго Солари ще се изисква тотално преобразяване на отбора. „Реал“ се сгромоляса, въпреки че единственият важен напуснал е Кристиано Роналдо. А на вратата вместо Кейлор Навас застана Тибо Куртоа, смятан от мнозинството за по-класен.

Германският национал Тони Кроос почти сигурно напуска „Реал“, а най-голям интерес към него има от „Манчестър Сити“. Точно треньорът Пеп Гуардиола с лека ръка го пусна в Мадрид, когато водеше родния му „Байерн“.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят