Стоичков подлуди „Българска армия“

Христо Стоичков даде предимство първо на децата. Георги (на снимката) е един от най-заклетите фенове на ЦСКА и Камата.

Христо Стоичков подлуди отново стадион „Българска армия“. Над 2000 души не се интересуваха от парещото слънце над Борисовата градина, а чинно чакаха своя идол. За една снимка, един автограф.
Стоичков извади на терена най-ценния индивидуален приз във футбола – „Златната топка“. Децата, свикнали да я виждат в ръцете на Лионел Меси и Кристиано Роналдо, възкликваха: „Тя е била на Ицо!“ И го молиха за снимки, снимки.
„Първо най-малките, те са нашето бъдеще“, обърна се Камата към опашката. Чест прави на феновете на ЦСКА – приеха и чакаха. Нямаше недоволни, а напротив – всички се бяха настроили за своя миг с най-известния българин по света.
„Сега аз съм един от феновете – каза Стоичков, който след това изгледа на живо мача ЦСКА – „Сейнт Патрик“. – За съжаление не мога да помогна на терена и затова ще стискам палци от трибуните. Но докато всички не минат, няма да си тръгна от „Българска армия“! Мачът може да почака. Не ме изморява нито слънцето, нито жегата. Горд съм и съм благодарен на всички, които дойдоха на „Армията“ заради мен. Поклон дълбок пред тях! И да стискаме палци за победа на нашия ЦСКА.“
Преди старта на шоуто Стоичков си направи снимка със „Златната топка“, която връчи на Димитър Пенев, треньор №1 на века в България. До тях беше и славния масажист Христо Запрянов, който лично се занимава с Камата вече три десетилетия.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ