Стоичков подписва 2000 книги за ден

Христо Стоичков подписа за ден 2000 книги!

Звучи невероятно, но е факт. Още с кацането на българска земя от Лондон кавалерът на „Златната топка“ видя стая в хотел „Маринела“, където със златен писец трябваше да сложи 300 автографа. В неделния ден подписването продължи на „шеста скорост“. Повечето екземпляри от автобиографията „Историята“ са поименни и съответно всеки с лично пожелание.

Стоичков очаква над 300 гости на промоцията на своята книга в зала „София“ на столичния хотел. Между тях са и много именити личности от „Левски“ - отбор, който винаги е бил съперник на Камата. „Аз не деля приятелите си“, отсече Стоичков при изготвянето на списъка.

Хотел „Маринела“ ще приеме истинска плеада от спортни звезди на България – олимпийски, световни и европейски шампиони. Чака се целият футболен тим на ЦСКА, където най-известният българин по света е съакционер. Сред гостите ще бъдат много известни личности от политиката, бизнеса и културата.

Тази книга означава много за мен, а още повече, че ще я представя редом с моите приятели през годините, които никога не са ме предали“, каза Стоичков около полунощ, след като разписа и последната останала на масата „История“.

Пресконференцията и презентацията ще бъдат предавани дори директно по БНТ 1, който взе ексклузивните права. Веднага след края Стоичков заминава за Маями, където работи като анализатор на американския тв гигант „Унивижън“.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ