Стоичков: ЦСКА ми хареса

"Хареса ми играта на ЦСКА - коментира Христо Стоичков пред "Труд" победата с 5:1 над "Нефтохимик". - Резултатът не ме интересува. Важното е, че видях дисциплина и старание. Искам това от всички - футболисти и треньори."

Стоичков влезе да поздрави отбора в съблекалнята. Надъха "червените" за още победи в "А" група и натърти, че пътят тепърва започва. "Стоичков е легенда и ни дава сили", възкликна авторът на нови два гола за ЦСКА - португалецът Диого Виана.

"Всеки футболист се стреми да бъде като Ицо - добави треньорът Христо Янев. - Стоичков каза на момчетата, че винаги ще е с тях."

За първи път кавалерът на "Златната топка" бе на трибуните на "Българска армия", след като стана съсобственик на ЦСКА. Край него бяха още велики фигури на клуба - Димитър Пенев, Димитър Якимов, Пламен Марков, Георги Велинов, Велизар Димитров... На почивката спортният директор Марков награди Якимов по случай 75-ия му рожден ден. А феновете в сектор "Г" издигнаха плакат в чест на магьосника с топка.

Кошмарно бе завръщането на вратаря Стоян Колев на "Българска армия". Марковият страж на ЦСКА от новия век пусна 4 гола в първите 21 минути, но нямаше вина за нито един. Колев бе посрещнат и изпратен с аплодисменти от публиката.

Коментари

Задължително поле