Стойчо Младенов в Казахстан: Ако това е дузпа, ще стана космонавт

Стойчо Младенов изригна яростно срещу дузпа, отсъдена против неговия „Кайсар“ в казахстанското първенство. Гостуващият „Тобол“ получи наказателен удар в добавеното време, след който стигна до 1:1.

Ако мислите, че тази дузпа е справедлива, ще отида на космодрума в Байконур и ще стана космонавт“, обърна се към репортерите на пресконференцията Екзекуторът на „Ливърпул“. Той обвини реферите, че не показват достатъчно уважение към „Кайсар“, който в началото на октомври спечели купата на Казахстан.

Първенството завършва, а за цял сезон ни дадоха една дузпа – продължи Младенов. - Ние бяхме добрите на терена, но не ни позволиха да победим.“

Пустинните вълци“ отстраниха именно „Тобол“ в полуфинал за купата, след което стигнаха до мач за трофея с „Атирау“. Два кръга преди края на сезона „Кайсар“ е на шесто място в класирането и най-вероятно ще го запази. Откакто Младенов пое тима като новак в елита, досега е свършвал веднъж шести и веднъж пети – с тези успехи е със статут на герой в обаст Кизилорда. Веднъж посети космодрума в Байконур и гледа изстрелване на комета.

Коментари

Задължително поле