Стойчо Младенов герой в Казахстан, Херо - уволнен

Стойчо Младенов се превърна във футболен герой в Казахстан. Неговият "Кайсар" срази вицешампиона "Кайрат" с 2:1 с впечатляващ обрат. Така Екзекуторът на "Ливърпул" стана първият, който "ухапа" двата големи гранда в страната след 0:0 срещу "Астана".

"Вълците" на Младенов допуснаха първи гол в мача. Мартон Епел се разписа за "Кайрат". В първите 20 минути на второто полувреме "Кайсар" отвърна на удара. Първо Алесандър Марочкин изравни, а след това Ашхат Тагиберген вкара със страхотен удар от волле от 25 метра.

"Кайсар" е непобеден в шест поредни двубоя, като спечели четири от тях.

В същото време "Иртиш" уволни Димитър Димитров заради слаби резултати. Херо не води последния мач на отбора - у дома срещу "Жетсу". Сезонът стартира кошмарно за "Иртиш", който има пет загуби в първите седем кръга. В края на миналата година Херо спаси тима от изпадане след участие на бараж. В кариерата си в отбора от Павлодар той има и бронзови медали.

"Шахтьор" (Караганди) с треньор Николай Костов постигна впечатлянаща победа. На свой терен тимът разгроми "Актобе" с 3:0. И трите гола паднаха в последните 22 минути на двубоя.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ