Стойчо Младенов още 1 година в „Кайсар“

снимка www.stoycho-mladenov.com

Стойчо Младенов преподписа договора си с „Кайсар“ за още един сезон. Екзекуторът на „Ливърпул“ си стисна ръцете с шефовете на казахстанския клуб два дни преди финалния мач за сезона. В него „Кайсар“ гостува на предпоследния „Тараз“. В зависимост и от резултата от двубоя „Иртиш“ - „Шахтьор“ ще стане ясно дали тимът на Младенов е шести или седми в крайното класиране.

Изкарах много интересна година в казахстанския футбол – каза Стойчо пред своя официален сайт, чрез който обяви новия си договор. - Имахме много хубави моменти в „Кайсар“ и хората в град Кизилорда. Заедно решихме, че си заслужава нашата съвместна работа да продължи с още една година и дано постигнем още по-добри резултати.“

Миналата есен „Кайсар“ се завърна в местния футболен елит, а откакто Младенов стана треньор, тимът не е падал под седмо място в класирането. Резултатите бяха приети като огромен успех от хората в Кизилорда. Губернаторът й Кримбек Кушербаев дори награди Младенов с личен кон, а преди два месеца заведе отбора на изстрелването на космически кораб на космодрума в Байконур.

В първата си година в Казахстан българският треньор веднъж получи наградата за треньор на месеца и четири пъти на кръга.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ