Стойчо Младенов подкрепи Любо Пенев

Стойчо Младенов, бивш треньор на ЦСКА и настоящ на казахстанския "Кайсар", размаха пръст към спортния директор на „червените“ Кристиано Джарета. Причината – преди дни италианецът заяви, че целта на отбора не е непременно да спечели купата, титлата или и двете.

"На италианеца трябва да му се обясни, че ЦСКА и митологията, която винаги е съществувала - каза Младенов пред сайта Букмейкър Рейтинги. - Отборът трябва да побеждава и да става шампион с цената на всичко. А не да се правят изказвания, че не е задължително да станем първи, че може и да не вземем купата... Няма такъв филм! Не може да принизяваме клуба към всички останали. През лятото - пълен спортно-технически картбланш на треньора Любослав Пенев и да се надградят пунктовете, които са слаби и не се оправдаха тази година. Да се подменят без компромиси, защото в ЦСКА няма място за живуркане, това не е сиропиталище“.

Полуфиналната среща реванш между „червените“ и „Ботев“ (Пловдив) бе поверена на Петър Костадинов от Добрич. През настоящия сезон той е свирил при успеха на "червените" с 5:1 над "Септември". На "жълто-черните" е ръководил двете срещи с "Етър" - 2:0 и 0:1.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ