Инвеститорите избират офис площите 70% от купувачите са от Централна и Източна Европа

Турист почина на бул. „Мария Луиза“ в столицата

Емил Радев: Хакването на базата данни на НАП е политическа поръчка

Къща на клошар изгоря до основи в Дичин Огнеборци спасили стопанина от пламъците

ЗК Лев Инс е готова да съдейства на институциите срещу киберпрестъпността Изявление на ЗК Лев Инс по повод кибератаката в НАП

Най-малко 32 жертви на мълнии в Индия, десетки са ранени

8 европейски държави създават механизъм за разпределение на спасени мигранти

25-годишен мъж е с опасност за живота след катастрофа в Русе

С 3% повече новородени в Шуменско

Мъж наръга 50-годишна жена в корема в Плевенско

Съдят надрусан шофьор без книжка, карал кола с фалшиви номера

66-годишен мотоциклетист е загинал при катастрофа край Кърджали

Сестрите Стоеви ще продължат да играят за България

Руското министерство на отбраната: Самолетите ни не са нарушавали въздушното пространство на Южна Корея

Дезинфекцират паркингите по магистрала „Тракия“ заради африканската чума

Столичният общински съвет решава за приема на ученици в първи клас и обезщетенията на „Топлофикация“

48 основни точки и 10 допълнителни са включени в дневния ред на днешното заседание на Столичния общински съвет. На гласуване ще бъдат подложени важни въпроси като системата за прием на ученици в първи клас в общинските училища на територията на Столична община, статут на въведените експериментални промени за основни автобусни и трамвайни линии на основни линии на масовия градски транспорт, създаване на комитет за наблюдение на Концесията за управление и поддържане на система за отдаване под наем на велосипеди и рекламни елементи, разположени върху части от улици, булеварди и площади на София, публична общинска собственост.

На редовното заседание на общинския съвет е включено предложение за финансово подпомагане на семейства и двойки с репродуктивни проблеми, както и програмата на Столична община за скринингово изследване за рак на млечната жлеза.

Съветниците на столицата се очаква да приемат програмата за придобиване, управление и разпореждане с общинска собственост на Столична община за 2017 г.

В допълнителните точки общинските съветници ще гласуват предложението на „Топлофикация София“ ЕАД за обезщетения на клиентите на дружеството във връзка с промишлена авария, засегнала съоръженията на дружеството и довела до прекъсване и влошаване на топлоснабдяването на топлофикационен район „София изток“.

Друг допълнителен доклад предвижда да се приемат аспектите на дългосрочна Визия за развитие на София и крайградските територии.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.