Деца на Фондация „Димитър Бербатов“ със златни медали от математическа олимпиада

Шофьори причинили катастрофи с пострадали, жалят присъди Въззивните дела са насрочени за идната седмица в Окръжния съд във Велико Търново

Музей „Етър” в Габрово продава мартеници от гайтани в помощ на болни деца 412 мартеници от цялата страна са изпратени за участие в конкурса

Вижте шоуто на конната полиция за Тодоровден в столичния квартал “Бенковски” (СНИМКИ)

Показаха Димитър Рачков в хитово шоу по HBO

Канадец е бил арестуван в ПьонгЧанг за кражба на автомобил

Три малки деца загинаха при пожар в руско село

Гинка Върбакова пред БТА: Голяма международна банка с висок кредитен рейтинг финасира сделката за ЧЕЗ

Корнелия Нинова: Ние сме за пазарна икономика – България да закупи ЧЕЗ за 320 млн. евро

Цветанов: Новият министър на енергетиката ще бъде от ГЕРБ

Двама души са арестувани заради трафик на 10 кг кокаин в София

Варненската среща ЕС-Турция е под въпрос

Д-р Куин Лечителката пак се снима за “Плейбой”

Албания и Македония ще започнат преговори за присъединяване към ЕС

Катастрофа на пътя между село Церово и Благоевград взе една жертва

Столичният общински съвет решава за приема на ученици в първи клас и обезщетенията на “Топлофикация”

48 основни точки и 10 допълнителни са включени в дневния ред на днешното заседание на Столичния общински съвет. На гласуване ще бъдат подложени важни въпроси като системата за прием на ученици в първи клас в общинските училища на територията на Столична община, статут на въведените експериментални промени за основни автобусни и трамвайни линии на основни линии на масовия градски транспорт, създаване на комитет за наблюдение на Концесията за управление и поддържане на система за отдаване под наем на велосипеди и рекламни елементи, разположени върху части от улици, булеварди и площади на София, публична общинска собственост.

На редовното заседание на общинския съвет е включено предложение за финансово подпомагане на семейства и двойки с репродуктивни проблеми, както и програмата на Столична община за скринингово изследване за рак на млечната жлеза.

Съветниците на столицата се очаква да приемат програмата за придобиване, управление и разпореждане с общинска собственост на Столична община за 2017 г.

В допълнителните точки общинските съветници ще гласуват предложението на „Топлофикация София“ ЕАД за обезщетения на клиентите на дружеството във връзка с промишлена авария, засегнала съоръженията на дружеството и довела до прекъсване и влошаване на топлоснабдяването на топлофикационен район „София изток“.

Друг допълнителен доклад предвижда да се приемат аспектите на дългосрочна Визия за развитие на София и крайградските територии.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.