Стоянович навива Русев да води Латвия

Славиша Стоянович държи да води Латвия в предстоящите евроквалификации. Наставникът на „Левски“ пристигна по-рано днес в София и веднага се срещна със собственика на клуба Спас Русев, за да обсъдят бъдещето на двете страни. По информация на „Спортал“, опитният специалист, който има оферта от федерацията на прибалтийската страна, държи да стане селекционер, но идеята му е да съвместява двете длъжности до лятото. Тогава изтича и договорът му със „сините“. Желанието на Стоянович е по този начин да не наруши спокойствието на „Левски“, тъй като в момента клубът няма готов вариант за негов заместник. При положение, че Русев се съгласи, наставникът ще бъде пуснат за седмица през март, за да води Латвия срещу Македония и Полша. Следващите срещи са през юни, когато „сините“ ще са във ваканция.

На пристигане в София Стоянович отказа да говори пред журналистите. Той обаче ще даде пресконференция във вторник от 13 часа на базата на клуба, а тимът се събира за първа тренировка в 10:00.

На „Герена“ обявиха и програмата за лагера в Кипър, стартиращ на 10-ти януари. На острова на Афродита столичният тим ще мери сили с руските „УФА“ и „Урал“, „Хенан“ (Китай), „Висла“ (Плоцк) от Полша, „Судува“ (Литва) и „Чукарички“ (Сърбия).

От „Берое“ пък потвърдиха, че водят преговори със „сините“ за правата на Мартин Райнов. А бранителят Илиас Хасани, друг спряган за ново попълнение на „Левски“, вече е свободен агент, след като разтрогна с „Черно море“.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ