Стоянович с план за възраждането на „Левски“

Славиша Стоянович начерта плана за възраждане на „Левски“. Словенецът пристигна в понеделник в София, а тази вечер ще изгледа и двубоя на тима с „Черно море“ от 2-ия кръг на Първа лига. Вторник сутрин „сините“ представят наследника на Делио Роси от 10:30 часа на базата на стадион „Георги Аспарухов“, след което специалистът ще изведе новия си тим за първа тренировка.

„Левски“ е голям отбор, който има велики фенове и славна история – обяви Стоянович пред “Спортал“. - Останах много приятно изненадан от предстоя ми в София. Знам, че последните години клубът не е на нивото, което искат и желаят всички, обичащи тима. Целта ми е да работим много, за да върнем усмивките по лицата на феновете. Ясно ми е, че това може да стане с добра игра и победи. Няма да е никак лесно, като имаме много работа, но това са целите ми. Да, наясно съм, че „Левски“ от 2009 година не е печелил трофей. Стъпка по стъпка, ще се опитаме да изградим отбор, който да прекъсне тази лоша серия. Оптимист съм.“

Френското авторитетно издание „Екип“ също отрази треньорската рокада в столичния гранд. Същото сториха и медиите в Сърбия, Италия, Словения и Румъния.

Дебютът на Стоянович ще е срещу „Ботев“ (Враца) в неделя. Все още обаче не е ясно дали срещата ще се играе на стадион „Христо Ботев“ или на „Огоста“ в Монтана.

Коментари

Задължително поле