Стоян Колев ще води „Локо“ (Пд) срещу ЦСКА

Треньорът на вратарите Стоян Колев ще води „Локомотив“ (Пд) срещу ЦСКА. Бившият страж ще бъде записан във всички официални документи на БФС като временен наставник на „черно-белите“, докато ръководството на пловдивския клуб назначи специалист с лиценз „Про“. Това трябва да стане най-късно до края на април.

След Едуард Ераносян от „Лаута“ си тръгна още една клубна легенда - Христо Колев-Бащата, който до вторник вечерта водеше тренировките на отбора и го подготвяше за сблъсъка с „червените“.

„Не е истина, че съм отказал да водя отбора срещу ЦСКА“, заяви Колев, който просълзен си тръгна от родния клуб.

Назначените от собственика Христо Крушарски директори още уточняват версиите дали Бащата сам си е тръгнал или е бил освободен, след като е отказал на досегашният директор на детско-юношеската школа Иван Маринов-Маслара да влезе в екипа му и да се води за треньор, тъй като притежава лиценз „Про“.

Има вероятност Маслара да седне на пейката на „Локо“ срещу ЦСКА, но да бъде вписан в тимовия лист като мениджър или главен скаут. След катастрофалното 0:5 срещу „Левски“ напрежението на „Лаута“ ескалира, а 40-ина фена сложиха преждевременно край на тренировката на отбора във вторник вечерта като нахлуха на терена и потърсиха сметка на Мартин Камбуров и компания за слабите им игри напоследък.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ