Странни ситуации със страхотната Ема Стоун

Новият проект на Кари Фущунага се казва „Maniac”

Вдъхновението е от норвежки сериал

„Maniac” несъмнено е един от най-очакваните тв продукти за 2018 година. Автор на сериала е бързо пробиващия към върха на индустрията режисьор, продуцент и сценарист Кари Фукунага („Sin Nombre”, „Jane Eyre”, „Beasts of No Nation”). Той ще режисира всички епизоди по подобие на изключителния първи сезон на „True Detective”, а в главните роли ще видим Ема Стоун и Джона Хил, които ще си партнират отново за първи път от „Суперяки” насам, припомня operationkino.net. Ема Стоун несъмнено е основната атракция на продукцията, Джона Хил отново е свалил огромно количество килограми и прилича на нормален човек.

Официалният синопсис гласи, че „Maniac” е „историята на двама непознати, които се оказват хванати в капана на провалено „mind-bending“ фармацевтично изследване“. Творбата на Фукенага е базирана на едноименния норвежки сериал от 2014 г., който разказва за мъж с прекрасен живот: всеки негов ден е перфектен и той знае как да се справи с всеки проблем с лекота. Уловката е, че този живот е илюзорен, а той самият е пациент в лудница.

Освен Ема Стоун и Джона Хил, в „Maniac” ще вземат участие и още имена като Джъстин Теру и Сали Фийлд, Соноя Мизуно, Джулия Гарнър, Джемима Кърк и др.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино