Изтеглете безплатното приложение „Европейски път – Монтана“

На 17 юни 2019 да почерпят

Кианит ни пази от магии Камъкът на истината

Самолет от Милано кацна аварийно в Москва

САЩ разглеждат всички варианти за отговор на Иран

Спешно заседание на Съвета за национална сигурност на Гърция

Свален от власт олигарх избяга (обзор) Развръзката станала с намесата на US посланика

Моторист и спътницата му са в болница след катастрофа на столичния бул. „България“

Две туристки загинаха при инциденти в Швейцария и Франция заради лошото време

Туроператори пред фалит, гледат към чужбина заради данъчна наредба Вместо да спечели, хазната може да загуби милиони заради банкрут, свиване и изнасяне на бизнеса

Израел кръсти селище на Тръмп

Македония не признава Гоце Делчев за българин Учебниците им по история нямало да се променят

Над 40% от депутатите са подсъдими

Харадинай: Нека никой да не търси повече мир и стабилност на Балканите за сметка на свободата на Косово

Корнелия Нинова си оттегли оставката (обзор) Изборът на председател ще е след местния вот

„Струма“ и втора кабинка в Банско-приоритет за пиринските депутати от ГЕРБ

Завършването на АМ“Струма“ и изграждането на втора кабинка в Банско са основните приоритети по които ще работи групата депутати на ГЕРБ от Пиринско. Те вече са поискали от регионалния министър справка за сроковете на изпълнение на участъците на АМ“Струма“за тунела и Кресненското дефиле.

С упортист и екипна работа ще действаме да има и втора кабинка на Банско, декларираха депутатите, един от които Александър Мацурев е от Банско.

„Ние не се плашим нито еколози, нито от псевдопротестиращи за реализацията на приоритетите за региона и за работата ни като народни представители“,каза пък най-младия от групата Стефан Апостолов. Точно месец от началото на работата им в парламента, депутатите от ГЕРБ в Благоевградско дадоха първата си пресконференция.

Областният координатор на ГЕРБ Даниела Савеклиева, Стефан Апостолов от Симитли, Александър Мацурев от Банско и Георги Динев от Петрич заявиха още, че приоритет ще бъдат и приемните и срещите с гражданите.
Най-младият депутат от ГЕРБ Стефан Апостолов каза,че се чувства част от един силен отбор.

„Като юмрук сме обединени и се надявам, че ще осъществим всичко онова, което сме обещали пред избирателите си.” За Апостолов групата е сплав от младост и опит, защото имат добър капитан в лицето на Даниела Савеклиева.

Той вече дари първата си заплата за инвитро процедура на една нуждаеща се майка от община Симитли. Пиринската група депутати представиха и комисиите, в които членуват. Оказа се,че те имат представители във всички, така че ще решават проблеми и ще търсят решения за развитието на региона..

Александър Мацурев от Банско обяви, че депутатите са обединени около изграждането на втората кабинка в Банско ,както и за развитието на курортния град, така и на целия регион.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (1)

  1. Два много ключови въпроса и изключително важни за региона и България като цяло

Коментарите са заторени

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.