Трус от 6-а степен разтърси Нова Гвинея

Свидетел на инцидента с убития българин в Истанбул: Размахваше мачете и мълчеше, след което се барикадира

75 души пострадаха при сблъсъци пред парламента в Бейрут

Хайко Маас: Доставките на оръжие за Либия трябва да бъдат преустановени

Пекарите на кафе пазят в тайна над 800 аромата

Владимир Путин не иска да се връща към времената на неограничен президентски мандат

Почина пациент със свински грип в болницата в Смолян

„Лудогорец“ победи поляци в дебюта на Павел Върба

Започна водоподаването към Свищов, Вардим и Царевец В неделя екипите ще продължат работата си по отстраняване на аварията

Професор Весела Кънчева от София: Доктор Емилова е истински природен лекар Да си здрав е естествено състояние, забравено от модерния човек

Движението за тирове е ограничено на ГКПП „Калотина“ от сръбска страна заради срив

Българин нахлу с мачете в ресторант в Истанбул, полицията го уби (ВИДЕО)

Фандъкова: При най-малък дисбаланс в София, спираме водоподаването към Перник

Бурак Йозчивит стана значим исторически герой

Скенер ще изследва дали армировката на взривения блок във Варна не се е деформирала

Бесарабски българи завършиха обучението си по право във ВТУ Три месеца те изучаваха правните закони по съвместната магистърска програма на руски език

Шестима студенти от Юридическия институт на Белгородския държавен национален изследователски университет, Руска федерация, успешно завършиха обучението си в Юридическия факултет на Великотърновския университет.

Три месеца те изучаваха правните закони по съвместната магистърска програма на руски език в рамките на договора за сътрудничество между Белгородския и Великотърновския университети.

Мухамед Санка, който е от Гана и също следва в Белгородския университет, използва предоставената възможност за студентски обмен и започва да работи по докторската си програма по международно право във Великотърновския университет.

Днес студентите от Белгород получиха своите сертификати за положените изпити от ректора на Великотърновския университет проф. д-р Христо Бонджолов на специално тържество, организирано от учебния отдел на Великотърновския университет. Освен сертификатите те се зарадваха и на получените подаръци – рекламни материали за спомен от тяхното обучение във Великотърновския университет.

По време на тримесечния им престой във Велико Търново на студентите от Белгород бе организирана и културна програма – те разгледаха историческите забележителности във Велико Търново и околността.

Преди заминаването си те посетиха Никополис ад Иструм и Преображенския манастир заедно със своите преподаватели и колеги от Юридическия факултет, а техен екскурзовод беше студентката от специалност Културен туризъм Виктория Николова.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.