Сури Круз работи по филмите на мама

Сури често кръстосва улиците на Ню Йорк с розовия си куфар, който я съпровожда от години.

Напук на баща си

Ще учи моден дизайн в Ню Йорк

Сури Круз ще навърши 18 години през април. Момичето все още отказва да общува с баща си Том и постепенно се превръща в копие на майка си Кейти Холмс. Родителите й се развеждат през 2012 г., когато тя е на 6. Оттогава девойката не се е виждала с баща си, за когото е известно, че е последовател на сциентоложката църква. Религията не му позволява да общува с хора, които не споделят неговата религия.

Сури винаги се опитва да избягва публичността: тя не се интересува от червените килими, връзките на родителите си или възможността лесно да стане известна и да заеме мястото си в шоубизнеса. Увлечена е от модата от дете. С течение на времето този интерес прераства в истинска страст, а наскоро стана известно, че е решила да учи мода в колеж в Ню Йорк и да стане дизайнер.

Момичето започва да се интересува и от актьорско майсторство, въпреки сериозното недоволство на баща си, който мечтае тя да се обърне към сциентологията, подобно на осиновените му деца от втория брак. С подкрепата на майка си Сури прави първите си стъпки във филмовата индустрия: записва саундтраци към филми с участието на майка си („Сами заедно“ и „Малките неща в живота“). Порасналата девойка все по-често се забелязва по улиците на Ню Йорк с вече разпознаваемия си розов куфар. Момичето, което всеки ден заприличва все повече на майка си, буквално не се разделя с телефона. Очевидно работи усилено.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица