Съмнения в ГЕРБ, дали ветото на Радев не е свързано с Елена Йончева

Бизнесът в Търговище посочи какви специалисти са му нужни

Университети и бизнес обсъждат сътрудничеството си в София

Златни и сребърни накити за над 30 000 лв. откриха в бельото на румънка на “Лесово”

Васил Велев, АИКБ: Преминаваме към жълта степен на готовност за протести заради цената на тока

Договаряме със Сърбия изграждането на железопътната инфраструктура по Коридор 10

С 50 лева се увеличава стипендията за докторантите

Мариана Коцева оглави Евростат

Отчуждават се части от имоти за модернизация на участък от пътя Калотина – Софийски околовръстен път

Националният център за рехабилитация на слепи е признат за национална представителна организация на хора с увреждания

Родител преби седмокласник, съдът го глоби със 100 лева 36–годишният Саид Селимов мъстил за дъщеря си с юмруци

Постер на порнозвезда увеличи реколтата от зелки на индийски фермер

Предложиха проф. Николай Червенков за удостояване с орден „Св. Св. Кирил и Методий“

Вековните букови гори в „Централен Балкан“ стават част от обект на ЮНЕСКО

Правителството одобри генерал-майор Данчо Дяков за шеф НСО

Сутрешният блок на Bulgaria ON AIR – единствен с екранна двойка в национален ефир Нови лица, обновен сутрешен блок, лайфстайл предаване от 16 октомври

 Златимир Йочев е новият водещ на „България сутрин“ по Bulgaria ON AIR. Журналистът става част от единствената екранна двойка на сутрешен блок в национален ефир, заедно с Лора Инджова, от 16 октомври. Водещият се присъединява към екипа на телевизията в следствие на програмната промяна тази есен с нови лица и предавания.%d0%bb%d0%be%d1%80%d0%b0-%d0%b8%d0%bd%d0%b4%d0%b6%d0%be%d0%b2%d0%b0

 Златимир има дългогодишен и разнообразен опит в професията, като преди да стане част от Bulgaria ON AIRе работил като репортер, редактор, сценарист, водещ на сутрешен блок и потребителско предаване, водещ на централни новини, автор на документални филми и туристическо шоу.

 „За човек, който обича да лети, вярвам, че това е важна стъпка от моята via pontica. Миграционният път си има своя логика и правила и аз смятам, че Bulgaria ON AIR е мястото, в което един свободен, търсещ и любопитен към света журналист може да разгърне своя потенциал. И зрителски, и професионално съм против апокалиптичното звучене в медиите, затова идвам в сутрешния блок, в който то отсъства. Няма да крия своята усмивка и характер пред зрителите“, коментира Йочев.

 Динамиката в „България сутрин“, който вече ще се излъчва всеки делник от 6,15 до 9,00 часа, също ще се промени от 16 октомври – и Лора Инджова, и Златимир Йочев често ще водят изнесени студия от местата, на които се случват важните за зрителите събития.

 На 16 октомври от 10,30 до 12,30 часа тръгва и новото лайфстайл предаване на Bulgaria ON AIR – „околоСВЕТСКО“, с водещи Бойка Делиева, позната от съботно-неделния сутрешен ефир и Константина Живова, която досега беше част от „България сутрин“. В предаването зрителите ще открият актуалните светски новини с коментар, срещи с популярни хора в по-личен и любопитен план, културни теми, практически съвети от сферата на здравето, красотата, модата, стайлинга, спорта, кулинарията и други. Продуцент на предаването е опитният журналист и ТВ продуцент Румяна Симеонова.

Наскоро се обновиха и новините на Bulgaria ON AIR. Към екипа се присъедини Константин Динчев – той е водещ на късната емисия от 21,30 часа в делничните дни. Водещата и международен редактор на Новините ON AIR Мартина Ганчева, която е и редовен автор на в. „Труд“, стана и продуцент на централните емисии, а досегашният продуцент Вероника Чанева стана и лице на новините.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (1)

  1. Това е едно от нещата, които много уважавам и харесвам в България он ер, а именно, че има динамика. Няма как да ти омръзне дадено предаване.

Отговорете