"Сцена фамилия" привлича ученици на театър и опера

Съботни спектакли от 16 часа е новото предложение за ученици на ТМПЦ Варна, ДТ „Стоян Бъчваров“ и Държавна опера Варна. Идеята "Сцена фамилия"  дава възможност на младите зрители да посещават спектакли в един по-ранен час, без да се налага да търсят подписи на родителите си за вечерните представления.

Първият спектакъл"Сън" миналата седмица препълни залата с деца от различни варненски училища, включително детските спортни клубове и школи по фехтовка и плуване. Не липсваха и родители. Феите и другите приказни герои се снимаха след спектакъла с младите зрители. "Сън" от Магда Борисова е най-новата постановка на Варненския драматичен театър, с която тя спечели преди време конкурса на театъра за детска драматургия, а премиерните спектакли през миналия месец буквално очароваха малки и големи, припомниха от пресцентъра на ТМПЦ Варна.

Режисьорът Стоян Радев Ге. К.  отправя към всички следната покана: „Сън“ е спектакъл за деца от 7 до 107, задължителен за възрастни! Един спектакъл за възрастни от 7 до 107, препоръчителен за деца!“. Той ще се играе отново на 14 и 28 октомври. "Сцена фамилия" е на съвсем промоционални цени- 5 лева за ученически билет и 12 лева за семейство от четирима.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България