Събития на ПП-ГЕРБ в София за утре, 21 март

Александър Ненков

Кандидати за народни представители от ПП ГЕРБ - София организират няколко събития на 21 март, съобщиха от пресцентъра на партията.

23 МИР

В 17.30 часа кандидатът за народен представител Димитър Главчев ще разговаря с граждани на открита приемна на столичната ул. „Луи Айер“ (жк. Гоце Делчев)

В 18.00 часа кандидатите за народни представители Александър Ненков, Теодора Георгиева и Атанас Бояджиев ще проведат среща с граждани от район Студентски в кв „Мусагеница“ (ресторант „Бялото“).

От 18.30 часа кандидатите за народни представители Милена Дамянова, Данаил Кирилов и Емануела Спасова ще проведат среща с директори и учители от район Лозенец в читалище „Пенчо Славейков“ на бул „Черни връх“ 35.

24 МИР

В 10.30 часа кандидатите за народни представители Валентин Радев, Теодора Донкова ще дарят книги от български автори на библиотеката към читалище „Елин Пелин“ в с. Бусманци

В 16.00 часа от клуба на ПП ГЕРБ в кв. Сухата река (бл. 18, вх. Д) водачът на листата на ПП ГЕРБ-София за 24 МИР Владислав Горанов и кандидатите за народни представители Джема Грозданова, Евгения Алексиева, Йорданка Фикирлийска и Елизабет Петрова ще обиколят район Подуяне и Герена за разговор с граждани.

От 19.00 часа водачът на листата на 24 МИР Владислав Горанов и кандидатите за народни представители Тома Биков, Георг Георгиев и др. ще проведат среща с живущите от кв. „Кремиковци“. Срещата ще се проведе в хотел „Тривия“

25 МИР

В 10.30 часа кандидати за народни представители от листата на 25 МИР ще проведат среща с ръководството и служители на модна къща „Агресия“ на ъгъла бул. „Рожен“ и ул. „Йордан Хаджиконстантинов“

От 14.00 часа по повод Световния ден на поезията ПП ГЕРБ- Люлин организира литературен салон на открито в Културен център Люлин, бул „Захари Стоянов“, бл. 324 – 325 П

В 17.00 часа кандидатите за народни представители Красимир Ципов, Христо Гаджев, Станислав Иванов и Снежана Дукова ще представят пред жителите на с. Балша основни акценти от програмата на ГЕРБ.

Избори 2020. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментари

Задължително поле