Съветът на Алена за 2018: Годината на Луната налага такт, умереност и търпение за политиците

Годината на Луната през 2018 г. изисква задълбочен размисъл. Най-важното, което тя налага, е да няма скандални моменти и разправии между политическите партии. Това каза пред БТВ астрологът и нумеролог Светлана Тилкова – Алена.

„Годината на Луната налага такт, умереност и търпение, защото всяка изречена дума в политически план, без значение дали в парламента, или извън него, всички нападки, които те взаимно си разменят, остават в полевите им структури и се връщат като бумеранг обратно към тях. Всичко може да бъде казано без агресия”, подчерта тя.

По думите й трусове в смисъла на досегашните би трябвало да няма. Тя обаче отбеляза, че годината на Луната налага много условности.

„Годината на Луната повлиява родените в Рак, по същия начин повлиява и родените в Риби и Скорпион. 55 депутати в сегашния парламент са родени в Риби, Рак и Скорпион. От тях 21 са родени в Рак”, каза Алена.

„Всички тези хора, ако не съумеят да си наложат въпросното търпение и да бъдат умерени от парламентарната трибуна и когато се гласуват законите, тогава вече може да има много сериозни трусове. Те няма да са свързани с тотална смяна на властта, но биха били свързани с непоносимост в парламента”, допълни тя.

Алена посочи, че в парламента в момента най-много са родените в огнените знаци, а би било добре въздушните да са повече.

„Но всеки парламент прави така, че въздушните знаци са в златната среда. Въздушният знак носи новото, напредъка, който подтиква развитието на една държава или на самия човек”, поясни астрологът.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България