Дидо от Д2 се класира за финала на „Фермата“!

Учени от БАН предлагат нов психотест за шофьори

Заев: Армията на Косово се появява в неподходящо време

В 75 училища у нас вече няма хартиен дневник

Турската армия готова за операция в Сирия Ердоган: САЩ да изтеглят кюрдите

Борисов: Нито веднъж не съм застанал срещу решение на президента Май месец ще има европейски избори и ще видим кой колко струва, каза премиерът

По 12 години затвор за мъжете, измъчвали таксиметров шофьор във Врачанско

Задължителна ясла за деца от гета в Дания Неспазването на закона лишава от детски надбавки

Министерството на културата официално се присъедини към проекта ТРАДУКИ

Меркел подкрепи мерките на Макрон за справяне с протестите

Шокиращи сметки за топла вода изненадаха търновци

Никола Василев е новият изпълнителен директор на БДЖ

Ирландският парламент разреши абортите

Биг Бенд- Благоевград и музикално училище „Престо” подариха коледен концерт на жители и гости на града

Харчим 275 лв. на човек за празниците Цените са със 7-11 на сто по-високи спрямо миналата година

Съдбовен дар на Борисов поднесе БСП

Точно в 13.13 часа на 4 май започна клетвата на новото правителството.

Госпожа Нинова даде шанс за стабилността на правителството, постла му червен килим по пътя.

И най-злонамерената провокация ще отшумява бързо и ще носи полза на кабинета.

Мандатът ще е пълен... стига да не си внушат, че са по-силни от заложеното от звездите
Мандатът ще е пълен… стига да не си внушат, че са по-силни от заложеното от звездите

Върнатият изпълнен мандат от ГЕРБ е обвързан с отличната дата 4 май и перфектен час, който засилва стремежа на новото правителство заради Слънцето в Телец и асцедента в Рак да работи в полза на България, да създаде нови работни места, да привлече нови инвеститори у нас. Освен това мандатът е изпълнен и върнат на президента Радев на дата, на която Меркурий преминава от статичното си в своето директно движение, което ни дава информация, че общуването с президента ще е в рамките на добрия тон, дори на разбирателството, а не на противопоставянето.

Няма причина правителството да не изкара пълен мандат, независимо кой какво си мечтае, заради факта, че Слънцето в Телец носи стабилност, дори и на моменти да прехвърчат искри в отношенията, а Ракът като изгряващ знак ще помогне на новия кабинет да работи в полза на България. Ще притъпи влиянието на заложените аспекти при клетвата и началото на работа на 44-тото НС, които заради Слънцето в Овен и въпреки асцедента в Рак в часа на раждане на новия парламент са причина импулсивността, нетърпението и потребността на голяма част от депутатите да блеснат, да се говори за тях, дори и лошо, да са в медиите, частично да се притъпява от спокойствието и грижовността на Рака. В звездната карта в дома, свързан с работата на парламента, са разположени меркантилните Риби, които ще делят депутатите на две групи. Тези, които са влезли в парламента, за да работят в полза на България, така както предполага знакът Риби, ще са малцинство. Мнозина ще работят само за себе си – тази е втората група.

Като допълним цялата композитна информация с часовете на приключилото гласуване за министър-председател, структура на Министерския съвет, министри и клетва на новото правителство, която започна в 13.13 ч. Но завърши в 13.14.40, часа, в който Борисов – вече премиер, подписа клетвения лист, отговорът още веднъж е положителен – да, на третото правителство на Бойко Борисов мандатът ще е пълен… стига да не си внушат, че са по-силни от заложеното от звездите, което Съдбата няма да одобри.

Новото правителство получи неочакван Съдбовен дар, при това от БСП. Съгласно астрологичните аспекти гласуването трябваше да започне след 11.55 часа, защото дори и в най-добрите дни има часове, които е наложително да бъдат избегнати. Дебатите започнаха в 11.25 ч. И нямаше да е никак добре, ако бяха приключили преди проблемния час, но риториката, основно на БСП, направи огромна услуга на ГЕРБ и гласуването започна в 12.41 ч. Госпожа Нинова даде шанс за стабилността на правителството, постла му червен килим по пътя към успешен четиригодишен мандат. Гласуване преди 11.55 часа позволява лесни и ефективни удари, печелившо в създаване на препятствия, а след този час – и най-злонамерената провокация ще отшумява бързо и ще носи полза на правителството.

 

Шанс

Изчистена е негативната карма

Такова бе разположението на планетите по време на клетвата на кабинета „Борисов 3“.
Такова бе разположението на планетите по време на клетвата на кабинета „Борисов 3“.

Денят 3 май 2017 и часът на обявяване на министрите от третото правителство на Борисов са носители на изискване да бъде изчистена негативната карма с българския народ, но не само заради оставките и незавършения мандат на двете правителства на Бойко Борисов, а натрупаната за всичките години от 1989 до днес.

Астрономерологичните заложби дават информация, че тази разплата е възможно да бъде постигната, но дори кармата да не се претвори изцяло в положителна, ще се превърне в неутрална.

Съдбата ни дава мечтаният шанс да погледнем напред и нагоре, вместо да тъпчем на едно място с носталгичен или пълен с омраза поглед назад.

На 27.04.2017 г. бе подписано споразумението между ГЕРБ и ОП – дата, носител на емоции, упоритост и не малко инат, който обаче е полезен при изпълнение на програмата на коалиционните партньори.

 

Шестима министри с проблеми

Предупрежденията са индивидуални и окрупнени и не биха могли да са причина за провал на управлението на правителството, особено ако всичките важни решения и промени при тези министри се обсъждат с премиера и коалиционните партньори. А и дори при смяна на министър правителството пак ще остане стабилно.

Всеки от министрите има своите лични астронумерологични заложби както в датата си на раждане, така и в деня на полагане на клетвата. Естествено е в целия кабинет да има избраници за министерските кресла, които ще полагат повече усилия, за да се справят с работата си, а на други да им е по-лесно.

В това правителство те са 6 човека, но не защото нямат качества, а заради трудностите, които са им заложени по техния житейски път, изискващи повече усилия, за да бъдат преодолени.

Красен Кралев

въпреки че е в периода си на стабилизация и хармония в отношенията, не бива да пренебрегва личната си година на трудности, съвпадаща с деня на полагане на клетвата, както и емоционалния си месец, в който се връща на стария си пост. Ще му е трудно да взема бързо правилните управленски решения. Да не взема решения под натиск, да мисли повече, преди да полага подпис.

Лиляна Павлова

е длъжна да овладява трикратно повтарящата се вибрация на емоция на новата позиция, която заема, но заради месеца й на глобална промяна ще съумее да е безпристрастна в действията си и да се сработи с новата среда. От огромно значение е как ще подбере екипа си. Ще си спести прекомерно нервно напрежение, ако е безкомпромисна.

Николай Нанков

има трикратно повтаряща се вибрация на трудности, породени от странични и неочаквани фактори. Той е най-младият министър в този кабинет и не бива да пропуска да се съветва с Лиляна Павлова, докато навлезе в нормален работен ритъм, въпреки че е бил неин заместник, защото сега той ще взема решенията.

Валентин Радев

ще заработи спокойно след февруари 2018 година, когато ще е овладял емоционалните си реакции и съумял да приема противопоставянето на хората около себе си, което в началото ще го съсипва психически.

Румен Порожанов

е длъжен да овладее своите емоционални реакции и да забрави прибързаните действия, ако иска успехът да е с него.

Боил Банов

ще надмогва неочаквани трудности на своя пост, въпреки че няма да му е трудно, защото бързо ще се сработи с познатата среда, но е в негова полза да подмени част от заместниците си.

 

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (10)

 1. Както винаги всеки се натяга да си пласира стоката, в случая „астропрогноза“,
  астролозите с големите наколенки – напред към аурата на боко,
  да изкараме някоя похвала, а защо не и лична блогосклоност от този голям тиквун.

  Който е чел Лион Фойхтвангер знае каква е съдбата на астролога , предсказвал великото бъдеще на Хитлер. Който не е чел, да знае , че е много тъжна.

  И като в стара приказка, хиляди алчни женски ръце се протягат явно или не, към косматата гръд на тиквуня -самотник, и аха да докопат личното му благоволение.

  Но великия той предпочита фолк певачки, не астро певачки.

 2. Жалко , че Вера Кочовска се помина . Иначе да ги подгонеше тези шарлатанки – астроложките

 3. Тая говори все повече глупостите. Да си прочете старите прогнози пак по тази тема и да отиде да се гръмне.

 4. Алена, на чий кол вибрираш, че ти дават да ръсиш простотии, все още?

 5. същественото е, че бай Туй-Онуй твърдо следва препоръките на астролози и е много суеверен.

 6. СТАНА ЯСНА ОРИЕНТАЦИЯТА НА ПИШЕЩИТЕ ПО ГОРЕ -ТЕ СА НЕДОВОЛНИ ОТ ДУМИТЕ НА АЛЕНА ЗАЩОТО СА ОТ ПЛАТЕНИТЕ ТРОЛОВЕ НА БСП И КОМЛАНИЯ ОТ НАС И ОТ ЧУЖБИНА -КАКВО ДА ПРАВЯТ ТРОЛОВЕТЕ ?, ТРЯБВА ДА ЛАЯТ , ДА ЗАКЛИНАТ , ДА СИ КЪСАТ РИЗИТЕ САМО И САМО ДА ЗАСЛУЖАТ СРЕБЪРНИЦИТЕ -СЪДБА !!!!САМО ЗА ПРАТОКОЛА – ТОЗИ ГЬОТЕ ОТ БУСМАНЦИ ЛИ Е ИЛИ ОТ ТАЙГАТА ?НЕКА СИ ПИШЕ НА КОЛА , ЧЕ ДОБРЕ СЕ ВЪРТИ .А СТЕФАН СТЕФАНОВ НАПРАВО Е ТРОГАТЕЛЕН -ВЛАДЕЕ ДОБРЕ БЪЛГАРСКИЯ ЕЗИК И ПИШЕ С КРАСИВИ ДУМИ .ОТКЪДЕ ЛИ ГИ Е ИЗУЧАВАЛ ?+

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.