Изтеглят аварирал тир в района на пътен възел „Каспичан“

Двама полицаи са в болница след катастрофа в София

Автобус блъсна кола на Аспаруховия мост във Варна, четирима пострадаха Катастрофа предизвика голямо задръстване

Заловиха бракониери да мятат мрежи на микроязовир край Полски Тръмбеш Спипаните са двама пенсионери, които влезли във водоема с лодка

До 17 тона тегли най-якият пикап Серията Super Duty F250/F350/F450 на Ford притежава брутални способности с 6,7-литров дизелов мотор V8

Познайник на полицията е задържан след опит да осуети проверка

Менда Стоянова: Бюджет 2020 е като пица с пармезан и шунка

8 души са задържани при мащабна операция срещу наркотрафика в Бургас

Задържаха двама с наркотици в Горна Оряховица и Велико Търново

Как да мотивираме правилно детето си да учи английски?

Фандъкова: Няма да допусна да властват популистки идеи в София

Няма опасност за живота на жената, блъсната от трамвай в София

Тръмп е предложил на Ердоган сделка за 100 милиарда долара и решаване на въпроса за санкциите за С-400

Шофьорът на камион, който уби 5-годишно дете в Русе, имал и 7 други нарушения

Живко Тодоров, кмет на Стара Загора, пред „Труд“: Общините са много зависими от централната власт

Съдът е назначил починал да брои повторно бюлетини от референдума

Едно от трите вещи лица, които Върховният административен съд е назначил за съдебна математико-статистическа експертиза по второто дело срещу резултатите от референдума, се е оказал починал.

Това сочи определение на ВАС от понеделник. Основна част от експертизата ще бъде повторно преброяване и отчитане на резултатите в посочени от „Шоуто на Слави“ 44 секции с нарушения.

„Вещите лица са определени на случаен принцип от Списъка на специалистите, утвърдени за вещи лица от комисията по чл. 401, ал.1 от Закона за съдебната власт. Призовката за уведомяване на едно от вещите лица – Александър И. Кюркчиев, се е върнала с отбелязване, че вещото лице е починало. Затова Александър И. Кюркчиев следва да бъде заменен с друго вещо лице с идентична специалност и определено по същия начин“, обясняват от тричленката на ВАС с председател Нина Докторова и членове Татяна Хинова и Красимир Кънчев.

Съдиите са указали още вещите лица при изготвяне на заключението си да съобразят с допълнителни писмени доказателства, представени от адвокатите на „Шоуто на Слави“ миналата седмица. Постановено е и да се изиска от Министерския съвет писмо №03.07-109/17.11.2016 г., издадено от началника на отдел „Административно-правно обслужване и собственост” в дирекция „Административно и правно обслужване и управление на собствеността” на Администрация на МС.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.